- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Evren bile iş yapmanı istemiyorBilin balalım kim evi süpürecekken elektrikler gitti
Yok yazmadım utandım
Kız daha yeni geldin ne olacak sankiYok yazmadım utandımmillet Şubat altına bir sürü kitap yazmış benim 1 tane o da çocuk romanı
Valla bı iyilestim saniyosun yarım saat sonra sanki yeni baştan basliyo. Çok acaip bişey. İdare ediyoruz napalim. Allah beterinden korusun.Zaten bulaşmamasi imkansiz gibi.
Şimdi nasıl oldunuz?
Canim oyle olur mu.Yok yazmadım utandımmillet Şubat altına bir sürü kitap yazmış benim 1 tane o da çocuk romanı
Kesinlikle 2 ayda bir tane bile okuyacak motivasyonu toplayamamis olan var.Belki kitabi yarim.Kız daha yeni geldin ne olacak sankiHiç okumayan da vardı ona bakarsan
Aynen canım.Biz de de tekrar nüksetti sanki yada yeniden hasta olduk gibi.Artik alismaktan baska care yok gibi.Valla bı iyilestim saniyosun yarım saat sonra sanki yeni baştan basliyo. Çok acaip bişey. İdare ediyoruz napalim. Allah beterinden korusun.
İçin huzur kapli demiNabersiniz bakalım
Ben bugün ders çalıştım, süpürgeyi açtım, Demirkırat belgeseline başladım, kitap okudum, mutfakta iki dolabı unutmuşum toparlayıp düzelttim. Yaptım yaani bir şeyler
Ders çalışma kısmı beni pek tatmin etmedi ama olsun. Yapmak istediğim şeyleri yaptım bugün için sonuçta
Biraz dizi keyfi yapıp yatmadan yine biraz okurum.
Teyzen yedirmis icirmistirBen akşam döndüm eve. Baya kitap getirdim teyzemlerden, eski basım ama olsuninanır mısınız daha yemek bile yemedim boş boş oturuyorum
Aynen öyle oldu valla. Baya kitap getirdim ordan, eniştemde poşetler içinde açılmamış kitaplar var her geldiğinde bak dedi teyzem. Eski basım ama güzel yine de. Şiir kitabı vardı onu okuyorum su an güzel bir şey gibi, biter birazdan ayın ilk kitabı :)Teyzen yedirmis icirmistiryorulmus dinleniyorsundur
Çoğunluk felsefe kitabı gibiydi .Aynen öyle oldu valla. Baya kitap getirdim ordan, eniştemde poşetler içinde açılmamış kitaplar var her geldiğinde bak dedi teyzem. Eski basım ama güzel yine de. Şiir kitabı vardı onu okuyorum su an güzel bir şey gibi, biter birazdan ayın ilk kitabı :)
Mart
1. Cengiz Aytmatov - Kızıl Elma / Oğulla Buluşma - 50 syf.
MaşallahMart
1 - Hüznün isyan olur - Ahmet Telli (83 sf)