Bende yargı yı açtım.Eşim bebeği uyutup maç izlemeye gitti. Ben de oğlanları yatırdım yatak keyfi yaparım derken küçük oğlum korkuyorum diye mızmızlanmaya başladı ki abisiyle yatakları birleştirdim bu yüzden. Baktım susmayacak ya sinir harbi yaşayacaktım ya da durumu fırsata çevirecektim ben de 2.yi seçtim. Odalarında okuycam kitabımı
1 sayfa okudum kızım uyandıBende yargı yı açtım.
Geçen hafta tam izlememiştim.
Doğum günü vardı.
Uzmanlık sınavı
Aynen kış daha fena olacak. Gaz, elektrik vs. Gıda zaten uçuk. Kira desen öyle. Üç kuruş maaş iki dakikada eriyor.
Aşk mantık derken erken evlenip ileriyi çok düşünememişim. Elim rahatlasın kesinlikle haftada iki gün en azından yemek yapıp ev süpürecek birini ayarlamak gerekıyor.
Slmlar
Gece oğlumun ateşi yükseldi ve sıtma tuttu.eşim acile götürdü iğne yapmışlar. Bademcikleri iltihaplanmış. Antibiyotik başladık.
Sabah bir arkadaş kafesine kahvaltıya davet etmişti. Oraya gittik. Ordan da başka bir yere künefe yemeğe geçtik
Çocuklar için iyi olduysa da uzun süre 3 çocukla bir yere çıkmama kararı aldım
Çok yorucu oluyor, emzirme muhabbeti, tuvalet vs en iyisi evde takılmak şimdilik
Teşekkür ederim destek paylaşım mesajınız için
Burda zaman zaman son durumlarda artan problemleri paylaştım sıkıştığım vakitlerde kendime bile iyi gelemediğimde tavsiye yorum almak sadece anlatmak bile insana iyi geliyor
Sakin kalmayı ve kendime odaklanmak istiyorum bazı şeyleri ne yapsam değiştiremeyeceğimi biliyorum ama ne kadar istesende istemesende olumsuz etkileniyorsn bunlardan uzaklaşmak için kendi hayatıma işlerime odaklanmaya çalışıyorum umarım daha az hasarla kurtulabilirim
Ya sorma bayıldığımdan değil ya.
Ev makine dolu.
Her yıl bir üst model yeni makine alınıyor
Ense filan alt kısımları filan yapıyorum.
Annem de rahmetli babamı traş ederdi.
Tarih tekerrürden ibaretmiş.
Kim derdi Sudem de yapacak
Selam kızlar nasılsınız
Mikancım hislerın düşüncelerin o kadar normal o kadar insanca ki
Hepimiz zaman zaman bu hisleri besliyoruz
Tek olmak sorumluluk olmaması ünv zamanları öyle güzel ki
Daha bugun eşimle konuştuk aynı seyi
Dedi ki ne oğlumdan ne evliliğimden zerre pişman değilim ama bu sorumluluk duygusu gelecek kaygısı sizi koruyup kollama iç güdüsü beni bazen yoruyor
Buda sanırım ülke şartlarından kaynaklı
Gelecek kaygısı hepimiz de var
Bunun yanı sıra iyi anne baba olmaya calışmak
Güzel yetiştirmek
Maddi manevi doyurabılmek
Çok zor ve ağır sorumluluk
Üstesinden bir şekilde geliyoruz ama yoruluyoruz da
Bugun ne yaptım
Sabah eşim daldı yıne balık yakalamış gelmiş
Sonra ikeaya gittik kahvaltı yapmaya
Eksık bir kaç sey vardı onları aldık
Çöp kovası 350 tl olmuş ya çöp kovası altı üstü
Sonra markete geçtik
Şimdi de eve geldık
Yorucu ama keyifli bir gündü
Aksam yemekler eşimden
Koltukta uzandım kitap okuyacam
Evet canım onunki de çok yakın şükür.Günaydın canlar
Nasılsınız
Sudem okul nasıl gidiyor
Oğlanın okul yakın mı eve
Severek gıdiyorsa ne mutlu
Menü şahaneYemek için
Taze fasülye
Mercimek salatası
Cevizli erişte
Düğün çorbası
Canım alım gücü herkesin düştü ve sadece kendi adıma değil herkes adına üzülüyorum.geçmiş olsun.. Sonra söyle mesajlara baktım da aslında herkes aynı telaşe ve aynı kaygılar içinde..sudem34 S sarah conor aslında belki de üzerimizde çok fazla sorumluluğu olduğundan, belki gelecek kaygısından böyle hissediyoruz.. Ben bunda sosyal medyanın da çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Öyle hayatlar veriyorlar ki sanıyorsun herkes çok mutlu, bir ben yetemiyorum hissi ile boğuşuyorum.. Ama bakın gerçek biziz işte, farklı sebeplerle de olsa aynı hayat gayesi ve aynı duygular..
Kesinlikle sabahın verimi hiç bir şeyde yok.Ama sabahtan 1 2 saat.. Ben de 2. Üniversite okuyorum, yükseği doldurunca boş kalmayayım dedimHer sana 1 ya da 2 saat şeklinde planladım.. sana da tavsiye ederim.
Günaydınnnn dın dın dınGünaydın
Mutlu, huzurlu , verimli bir gün olsun
Süper bir gün olmuş valla yineSelam canlar
Sabah kahvaltı yapıp yüzmeye gittim. Baya yüzdüm.
Geldim.
Kahvekeyfi yaptım. Bu sefer sütlü yaptım. Oğlumla akşam uydurmasyon tatlı yapmıştık. Kahvenin yanına iyi gitti.
İşe git gel.
Kendime anahtar çektirdim.
Gelirken markete uğradım.
Bir kaç eksik bir kaç keyfi bir şey aldım.
Tabi ki olmazsa olmaz çikolata ve abur cubur
Akşam yemeğinde :
Tavuk suyuna bulgur pilavı.
Haşlama tavuk.
Tarhana (bol acılı) çorbası. (Özlemişim iki yıldır içmiyordum. Evde yoktu ablam yapıp getirdi.)
Salata , soğuk içecek ve turşu vardı.
Az ders çalıştım.
Yeni rimelimi kullandım güzel oldu.
Boş odayı düzenledim.
Topladım.
Bir makine çamaşır katladım.
Eski resimlerime baktım. Baya şişman mışım
Bir makine çamaşır yıkadım.
Oğlumun odasını topladım.
İki tane Tülay Kök Podcasti dinledim.
Gün boyu 6356 adım attım
Doğru söylüyorsun.. bakalım ben kalktım işte 8'de başlayacağımKesinlikle sabahın verimi hiç bir şeyde yok.
Kahvaltı oydu buydu derken vakit hızla akıyor gerçekten. Ve benım çok az günüm kaldı.
MükemmelKızlar Ekim hedefleri yazabiliriz.
Benim çok az öz hedefim var.
Kariyer için ;
Sınava düzenli ve verimli çalışmak.
Konuları bitirip soruları çözmek.
Sağlığım için ;
İlaçları düzenli içmek.
Kişisel gelişim için;
Yemek, bulaşık vs ile uğraşırken podcast dinlemek.
Umarım her açıdan güzel bir ay olur.
Geçmiş olsunGünaydınnnn dın dın dın
Çocukları toparlayıp gelemedim ,kendi hastalığımi gormedlzden geliyorum zaten.
Çok özledim yazmayı okumayı
Hepiniz iyisinizdir umarım canimmm kızlar