- 19 Şubat 2021
- 4.649
- 11.104
- 38
Bize antibiyotik vermedi doktor37,5 civarıydı sabah düşmüştü. 3 gecedir böyle 37lerde ateş sabah bir şeyi yok. Antibiyotik kullanıyoruz ama çok bir etki etmedi sanki
Düzeldi mi oğlun ? Biz de öksürük de varBize antibiyotik vermedi doktor
Tek gece ateşlendi sonra gitti
Küçükken antibiyotiksiz kolay geçmiyor
antibiyotik ile bile gitmiyor hastalık çoğu zaman
5 gün sürüyor bazen ateş
Ateş yok öksürük ve burun tıkanıklığı devam amaDüzeldi mi oğlun ? Biz de öksürük de var
Evet evet sabah oluyor bizimde sonra gün içinde iyi. Sabah polenleri etkiliyor diyorlar ya acaba alerjik miAteş yok öksürük ve burun tıkanıklığı devam ama
Gece değil de ssbah olan bir öksürük
Senin oğlanda gece oluyor mu öksürük
O zaman uyuyamıyorda çocuklar
Uyumayınca bağışıklıkta güçlenmiyor
Hastalık daha da uzun sürüyor
Olabilir yada uyurken orası geniz akıntısı ile doluyor vücutta temizlemeye calışıyorEvet evet sabah oluyor bizimde sonra gün içinde iyi. Sabah polenleri etkiliyor diyorlar ya acaba alerjik mi
Allah şifa versin hepsineOlabilir yada uyurken orası geniz akıntısı ile doluyor vücutta temizlemeye calışıyor
Öyle oluyor ya hiç bişey yapası gelmiyor insanınAllah şifa versin hepsinevalla geçen perşembeden beri keyfim yok çocukların durumundan ötürü
Canım sorun değil yaS sarahconnor çok geride kalmış ama cevap veremedim ya kira işini naptnz halledebildiniz mi?
Kusura bakmayın kızlar vallahi ben yetişemiyorum ,kendi hayatima da buralara da..
Kıyamam çok geçmiş olsunMikan çok geçmiş olsn
Benim de oglan hasta bana da bulaştı kafamı kaldıramıyorum de resmen bebeğe bulaşacak diye ödüm kopuyor
Anlaşmanıza çok sevindim,biraz zor ya hemen satılmaz bence ,eşinin istersen alayim demesi de çok havalıCanım sorun değil yaben de çok kaçırıyorum
Kira işinde anlaşmıştık zaten ama şimdi de satacakmış
Bekliyoruz şuanda satılırsa yeni ev sahibine göre sekilleneceğiz
Satılmazsa iki sene daha bu evdeyim sonra oğlumun okuluna göre ev değiştireceğiz
Eşim istersen alayım diyor ama bina çok yüksek katlı
Depremden dolayı istemiyorum
Ev çok büyük seviyorum da
Site içinde olması da güvenli
Ama yüksek kat istemiyorum artık
Tabi biraz da kader öleceksem heryerde olur da tedbir benden olsun
Sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
Çok teşekkür ederimKıyamam çok geçmiş olsun
Bütün kuzular demek ki hasta
Size de bulaşmaz insallah
Evde anne hasta olunca bütün düzen bozuluyor
O üzülüyorum diye düşündü sanırımAnlaşmanıza çok sevindim,biraz zor ya hemen satılmaz bence ,eşinin istersen alayim demesi de çok havalı
Ben de yüksek kattan hep korkarım ama yüksek bı katta oturuyorum işte kısmet valla.
İyi olmaya çalışıyorum hastalıklarla uğraşıyorum.
Ogluusn kreşi var götür getir vs.
Ücretsiz izindeyim ,bir de çalışsam hayatta yurutemezdm ,herşeyin üstesinden gelen kadınlara bravooo
YAa size de çok geçmiş olsun, ben de bebek için korkuyorum uzak durun diyorum yok anlamıyorlarMikan çok geçmiş olsn
Benim de oglan hasta bana da bulaştı kafamı kaldıramıyorum de resmen bebeğe bulaşacak diye ödüm kopuyor
Bu arada etiketlemeyi bilmiyorum ama yazayım nickini
Kürk mantosusuz Madonna canım biberiye çayına devam ediyorum
İlaçsız 3 baş ağrısı atlattım
Eğer kurtulursam dile benden ne dilersen
Öyle bıktım ki bu ağrıdan insallah şifa olacak bu bitki çayı
İşe başlarken annemi getireceğim yok olmuyor böyle her şey koştur koştur hiç tarzım değilAnlaşmanıza çok sevindim,biraz zor ya hemen satılmaz bence ,eşinin istersen alayim demesi de çok havalı
Ben de yüksek kattan hep korkarım ama yüksek bı katta oturuyorum işte kısmet valla.
İyi olmaya çalışıyorum hastalıklarla uğraşıyorum.
Ogluusn kreşi var götür getir vs.
Ücretsiz izindeyim ,bir de çalışsam hayatta yurutemezdm ,herşeyin üstesinden gelen kadınlara bravooo
Aynen kreş demek hastalık demek bağışıklığı böyle böyle güçlenecek ne diyelimO üzülüyorum diye düşündü sanırım
Ben de yüksekteyim ya kuş bile üşeniyor uçmaya öyle diyeyim
İnsallah hayırlısı olur ne diyeyim
Ben de herseyi başaran kadınlara hayranım
Zor yani herkesin yapabileceği şeyler değil
Kresşte de hastalık çok sık oluyor büyüdükçe azalıyor ama
Uzak tutmak mümkün değil ki yanındayken tamam iki dakika WC mutfak bı yere gitsem çocuğun dibinde çok seviyor da ah işte bu hastalıklarYAa size de çok geçmiş olsun, ben de bebek için korkuyorum uzak durun diyorum yok anlamıyorlar