- 8 Ağustos 2011
- 2.759
- 7.607
O kısmı görmezden gelmeye çalıştım gerisi güzeldi biz bu hafta muzu 55liraya almışız halimize bak vah vahYa
Market kısmı huzur bulduruyor gerçekten
Hepimize sağlık afiyet versın insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kısmı görmezden gelmeye çalıştım gerisi güzeldi biz bu hafta muzu 55liraya almışız halimize bak vah vahYa
Market kısmı huzur bulduruyor gerçekten
Hepimize sağlık afiyet versın insallah
Anneniz okb li miAnnem sadece ben iyileşene dek bi müddet kalacak
sudem34
Sanki yapılacak bi ton şey var ve hepsi pc ekranında sekme sekme üst üste açılmış gibi kendimi pek iyi hissettiğimi söyleyemem çünkü her sabah kavga ediyor annem benimle deliler gibi temizlik yapıyor evin her odasına her çekmeceye her dolaba giriyor kışlıklara kadar girmiş tekrar yıkıyor battaniyelere varana dek sürekli makine çalışıypr yetmiyor beğenmiyor tekrar çalıştırıyor yıkananları ik sabahtırda ağır sözlerle tartışıyor benimle onun kavgası bitiyor işe gidiyorum
Eve geliyorum bugün sadece dinlenme şansım vardı oda aşırı bitik odamdn çıkmadım Yavaş yavaş tükeniyorum herhalde
Evet nedir bu fiyatlar kış nolcak nasıl gececek düşünemiyorumO kısmı görmezden gelmeye çalıştım gerisi güzeldi biz bu hafta muzu 55liraya almışız halimize bak vah vah
Annen neden böyle yapıyorAnnem sadece ben iyileşene dek bi müddet kalacak
sudem34
Sanki yapılacak bi ton şey var ve hepsi pc ekranında sekme sekme üst üste açılmış gibi kendimi pek iyi hissettiğimi söyleyemem çünkü iki sabahtır kavga ediyor annem benimle deliler gibi temizlik yapıyor evin her odasına her çekmeceye her dolaba giriyor kışlıklara kadar girmiş tekrar yıkıyor battaniyelere varana dek sürekli makine çalışıypr yetmiyor beğenmiyor tekrar çalıştırıyor yıkananları ik sabahtırda ağır sözlerle tartışıyor benimle onun kavgası bitiyor işe gidiyorum
Eve geliyorum bugün sadece dinlenme şansım vardı oda aşırı bitik odamdn çıkmadım Yavaş yavaş tükeniyorum herhalde
Normalde yalnız mı yaşıyorsun? Evini pis bulup söylene söylene temizlik mi yapıyor? Yoksa başka bir şeye kızıyor da temizlik yaparak mı oyalanıyor?Annem sadece ben iyileşene dek bi müddet kalacak
sudem34
Sanki yapılacak bi ton şey var ve hepsi pc ekranında sekme sekme üst üste açılmış gibi kendimi pek iyi hissettiğimi söyleyemem çünkü iki sabahtır kavga ediyor annem benimle deliler gibi temizlik yapıyor evin her odasına her çekmeceye her dolaba giriyor kışlıklara kadar girmiş tekrar yıkıyor battaniyelere varana dek sürekli makine çalışıypr yetmiyor beğenmiyor tekrar çalıştırıyor yıkananları ik sabahtırda ağır sözlerle tartışıyor benimle onun kavgası bitiyor işe gidiyorum
Oha artık ya kereviz nasıl 35 olur tövbe tövbeBen ne yaptım
Mutfağı topladım
Markete gittim
Börek için yufka filan aldım
İki poşet 300 tl içinde bişey yok
Hersey aşırı pahalı
Kereviz kilosu 35 tl olmuş
Patates 12
Bişey alasım gelmiyor
Oğlum bile muz 40 tl bu ne dedi
Meyveli yoğurt yapıyorum ona muzla
Erik marmelatından yapacam artık sadece onu da seviyor
Bilgisayarda ki işleri tamamladım
Sporumu yaptım
Bitki çayımızı içip kitap okuyacaz oğlumla
Aksi gibi buzlukta miss gibi yufka var 4 tane pazardan yufkacımdan alıp atmıştımİzleme izleme çok kötü acıktırıyor o
Çocukla süper benceBen de yazayım bayadır yazmıyordum ne yaptığımı
Nevresim yıkadım serdim
Çamaşır katladım yerleştirdim
Mutfağı toparladım
Bebek salladım sürekli
Yatakları düzelttim
Bu kadar
Bugün yayılıp pinekleme günümdü canımMaşallah sana yine çok aktif bir günü geride bırakmışsın
Canım ya hayırlısıyla iyileş de rahatla.Annem sadece ben iyileşene dek bi müddet kalacak
sudem34
Kurutucu demişken artık benim de kurutucum var çok mesudumBulaşık makinesini boşalttıp yenisini yerleştirdim.
Kitap okudum.
Çay yaptım içiyorum şimdi.
Mikan kurutucuda kurumuş çamaşır beni bekliyor
Yargı izleyeceğim bugün yeni sezon başlıyor
Dizi hiç izleyemiyorum ya hele Türk dizisiKurutucu demişken artık benim de kurutucum var çok mesudum
Kitap demişken kitabımı bulamadım karışmasın diye bir yere koymuştum taşınırken ama nereye
Dizi demişken tozluyaka izliyordum lise dizilerini severim ama Murat Soner’i dinleyince onu da bıraktım
İzlerken eğlendiğim dizileri seviyorumDizi hiç izleyemiyorum ya hele Türk dizisi
Sabah camdaki kız vardı az bakayım dedim
Adamın hapiste geçirdiği panik atağı geçirdim resmen
Bende öyleİzlerken eğlendiğim dizileri seviyorum
Aşkı memnuyu yayınlandığı dönem hiç izlemedim aslında eşim hayranı onun sayesinde izledim şimdi her sene denk geldikçe izliyorum her izlemede yeni şeyler fark ediyorum mesela bu son izlememde Bihtere üzüldüm. Bir adamın bir kadını ne hale getirdiğini bu son izlemede fark ettim. Önceden sadece suçlardım bu sefer anladım sanki BihteriBende öyle
Aşkı memnuyu hep izlerim ama onu tek geçerim
Bende öyle herkes izlerken ben izlemiyordumAşkı memnuyu yayınlandığı dönem hiç izlemedim aslında eşim hayranı onun sayesinde izledim şimdi her sene denk geldikçe izliyorum her izlemede yeni şeyler fark ediyorum mesela bu son izlememde Bihtere üzüldüm. Bir adamın bir kadını ne hale getirdiğini bu son izlemede fark ettim. Önceden sadece suçlardım bu sefer anladım sanki Bihteri
Kesinlikle at gözlüklerim genişliyor demekkiBende öyle herkes izlerken ben izlemiyordum
Ben de hep üzülüyorum bihtere
Yaş ilerledikçe farklı gözle bakıyor dimi insan
Günaydın canımGünaydın canlar
Topiği ben açayım
Sabah oğluma kahvaltı hazırladım
Tost ve bitki çayı
Sporumu yaptım kahvaltıdan sonra oğlum da eşlik etti
Diş fırçalama ve cilt bakımı yaptım bunlar sabah aksam yaptıklarım yazmıyorum her zaman
Bahçeye indik hem servisi bekleriz hem de temiz hava alırız diye
Biraz serin ama iyi geliyor
Bıraktım oğlumu eve geldim biraz kitap okudum
Şimdi kahvaltı için bişeyler hazırlayıp yıyecem
Sonra buzluk için aldığım börekleri sararım
Az da oğlum a pişiririm aksam için
Yanına da kereviz çorbası yeter ikimize
Sudem okulda mikancım da bebiş bakıyor diye düşünüyorum
Kolay gelsın arada bakarım
Çok geçmiş olsun çocukların hepsi aynı şuandaGünaydınlar
Benim oğlanlar evde bugün çok fena öksürüyorlar 6da uyandılar bide of ki ne of
Kahvaltılarını yaptırdım ilaçlarını içirdim.
Şimdi dedelerinde çizgi film izlemeye gittiler(evde henüz tv yok)
Kızı sallıyorum
Yatakları düzelttim
Bir mak çamaşır yıkayıp serdim
Banyonun WC lavabosunu yıkadım
Kız uyursa alt katın WC lavabosunu yıkayacağım
Et çıkardım haşlayıp suyuna çorba yapacağım çocuklara
Bugün çocukları yıkamak dışında başka bir şey yapmayı düşünmüyorum
Yüzme ne iyi geliyor dimiGünaydın canım
Yüzmede idim.
Ekmek aldım eve geldim şimdi.
Tekrar duş alıp, kahvaltı yapacağım.
İşi çok gerçekten ki ben balkon ve bahçeyle hiç ilgilenmiyorum onlar eşimde ona rağmen çok geliyorÇok geçmiş olsun çocukların hepsi aynı şuanda
Ev büyük olunca işi de çok oluyor dimi