Kayınvalidem iyidir sağ olsun, ben özellikle burayı istedim daha rahat olurum diyeHarika Afiyet olsun
Kayınvalideni seviyorsan çok güzel yardımcı olur arkadas olur
Çok akıllıca o zamanKayınvalidem iyidir sağ olsun, ben özellikle burayı istedim daha rahat olurum diye
Bana göre çok düzenlisin bence.Yüzde 158 miiiiiggggg
3 bin ise bile 7.5 oluyo birden bu kadar zam olur mu insaf
Kızartılmış bibere bayılırım.
Sen kilonu yazmış mıydın kuzum verdiğini okudum da ne kadar verdin kacrdm galiba ,
Ben de hic bir duzene oturtamadm hayatımı.
Yani kendi içimde düzenim var işleri yoluna sokuyorm ama bir rutin olusturamadm çok yoruluyorum böyle
Sizinki mahkemeye verecek mi?Gercekten cok acımasızlar
Bizim ki de çok yüksek istedi istediği kira düşük kaldı piyasaya göre
Şimdi de satmaya karar verdı bakalım nolcak
Şu balkona gelip kahve içeceğim seninle bir gün ☀Bu da balkonda kahve keyfi fotosu olsun
Ah çok isterimŞu balkona gelip kahve içeceğim seninle bir gün ☀
Canım mahkemeye verilecek dendi önceSizinki mahkemeye verecek mi?
İstediği kirayı verdiniz mi?
Hakkınızda hayırlısı, şu şartlarda güzel bir fırsat aslındaBugün ne yaptım anlatayım
Saat 7 de oğlum boğazım ağrıyor diye kalktı
Ona ballı ılık süt yaptım
Sonra güzel bir kahvaltı hazırladık
Eşim teknenın yanına gidecek uçak için hazırlandı
Şirketin bilgisayarda yapılacak işleri vardı şimdi onları yapıyorum
Mutfağı toplayıp oğlumla kendıme yemek yapacam
Bu arada eşime yurtdışında bir iş teklifi geldi
Tabi ki kabul etmeyeceğini söyledi
Burda işi çok rahatmış ülkesini seviyormuş ekonomi de düzelirmiş gibi cümleler kurdu
Ben de işe az çok hakim olduğum için benim gidebileceğimi oğlumla onun da yanımıza gelip gidebıleceğini söyledim
Çok bozuldu böyle bişeye ne gerek varmış şaka yaptığımı düşünmek istiyormuş falan filan
Aç açıktamıymışım
Yani sadece maddiyat bakıyor olaya halbuki çok haklı sebeplerim var ama anlamak istemiyor
Kestirip atma biraz düşün dedim ama bakalım ne olacak
Sağol canım kesinlikle öyle ama işte aynı pencereden bakamıyoruz bu konudaHakkınızda hayırlısı, şu şartlarda güzel bir fırsat aslında
Ben de eşin gibiyimSağol canım kesinlikle öyle ama işte aynı pencereden bakamıyoruz bu konuda
Yaşadığı mahalleyi bile zor değiştiren bir adam kendisi
Güvenli alanından çıkmak zor geliyor ona
Halbuki ben heryerde yaşayabılırım
Belki de sorumluluk hissinin fazla olmasında da olabılır
Tek olsaydı düşünmezdı bu kadar
Ben de unuttumSporumu ve cilt bakımımı yapamadım bugün onları da yapmaya calışacağım
Kilo bildirimi yarın yapacamUnuttum yine
Şimdi seviyorsun ama dimiBen de eşin gibiyimMersin’e alışmak bile senelerimi aldı
Seviyorum evet burda güzel bir çevrem oldu. Memlekette bu kadar kaliteli bir çevrem olmayacaktı belki de ama yine de orda yaşasak nasıl olurdu merak etmiyor değilimŞimdi seviyorsun ama dimi
Önyargılı davranıp gitmeseydin belki pişman olurdun
Denemek lazım aslında
Yaşlı olsak anlarım da genç insanlarız
En kötü döner geliriz
Hayırlısı insallah
Ben misal memleketim de yaşasam mutlu olmazdımSeviyorum evet burda güzel bir çevrem oldu. Memlekette bu kadar kaliteli bir çevrem olmayacaktı belki de ama yine de orda yaşasak nasıl olurdu merak etmiyor değilim
Ben Karadeniz’de yaşayamam havasına alışamam mesela hep depresif olurum orda biliyorum. 2 kez Trabzon’da 15er gün kaldım farklı mevsimlerde ve bu kısa sürede bile kötü etkiledi. Ama gezmeye her zaman giderim çok güzelBen misal memleketim de yaşasam mutlu olmazdım
Eşimin memleketini merak ediyorum
Karadeniz zor bir iklim uyum sağlar mıydım bilemiyorum
Gidelim dese gıderım herhalde
Emekli olunca deneyelim
Bende Ege de büyüdümBen Karadeniz’de yaşayamam havasına alışamam mesela hep depresif olurum orda biliyorum. 2 kez Trabzon’da 15er gün kaldım farklı mevsimlerde ve bu kısa sürede bile kötü etkiledi. Ama gezmeye her zaman giderim çok güzelBen de öyle Ege de yaşamak isterdim, bunun dışında Eskişehir, Bursa ve Balıkesir de yaşamayı denemek isterdim