Saati netten aldım ama bilindik mağaza idi gidip iade ettim dün.Yaa calismazda kordonu değiştir bişey olmaz dermişimbu elektronik ürünleri netten almak da sknti iadesi yok garantiye yolluyorlar o da bir sürü is
Tutunca söyle merak ettim vallaZaten şuan diyet yapmıyorum kicumaya ne yazcam
Totem bu ne zaman tutar Allah bilir ama en kısa zamanda olur inşallah
Du bakalım
Aaa Trendyol yorumlarını okudum deyince ordan sandım.Saati netten aldım ama bilindik mağaza idi gidip iade ettim dün.
Kahve makinesi de direk AVM den aldı.
Yine mağazadan.
İnşAllah yıllarca çok güzel çalışır çok keyifli sohbetlerin ortağı olur sevdiklerim ile
8 ayda mi attınız ya huuuBu arada 8 ay sonra anca beğenip aldığım koltuğu attıktekini bir kaç ay önce
Güle güle kullanKararsız ben zor alırdım da benimki bugün aldı sonunda kahve makinemi
Kaç senedir ihtiyacım olan ama ertelediğim bir mekanik idi.
Çok ataştırmadım.
Sadece çelik gövde olmasına trendyol yorumlarına ve fiyat uygunluğuna dikkat ettim.
Bu değil ama mor mürdüm gibi olanı
İnşallah sağlıkla keyifle kahveler içmeler olur.
Belki bir gün beraber de içeriz burdan sizlerle buluşup.
Eki Görüntüle 3116965
Ordaki yorumlar güvenilir geliyor bana.Aaa Trendyol yorumlarını okudum deyince ordan sandım.
Mağaza ise çok iyi
Aynen öyle ve de bol ekşiliSizinkiler bol biber salçalı ve etli mi?Yeğenim et sevmiyormuş dolma da zaten koymamıştım da. Öğrenmiş oldum. Ben her türlü severım zaten yemek olsun
Yok 8 yıldan fazla kullandık8 ayda mi attınız ya huuu
Kesinlikle çok doğru bir tespitOrdaki yorumlar güvenilir geliyor bana.
Çok yorum oluyor.
Olumlu ve olumsuz.
Yorum çok ise puan yüksek ise benim için artı kriter.
Hatta ürünün çok tutulduğu fiyat performans ürünü vs durumları olduğu çıkarımı oluyor bende.
Ben de gelicem görümcem ordaSağol canım inşaallah
İstanbul 'a eninde sonunda geleceksin zaten
Sen gelmesem ben Adana ya gelirim
Aaa evet sumak ekşili demi.Aynen öyle ve de bol ekşili
Nerde görümcen?Ben de gelicem görümcem orda
Nar ekşisi kullanırız bizAaa evet sumak ekşili demi.
Anadolu usülü bizim işte
Eşim 4 kardeşNerde görümcen?
Eşin tek çocuk değil mi senin?
Benim devreler yandı.
Eşin tek erkek mi desem diyetisyen olan erkek demiEşim 4 kardeştek çocuk olan benim görümcem nerde bilmiyorum eşime sorayım İstanbul’u bilmeyince hiç sormamışım nerdesin diye
1 görümcem 2 kaynım varEşin tek erkek mi desem diyetisyen olan erkek demi
Kv senin çocuklara rahat bakıyor ya
O nasıl oluyor
Görümcelerin çocugu mu uzakta bekar filan mı?
Bir süre evlenmesinler eğer yaşları küçük ise1 görümcem 2 kaynım varhepsi bekar ondan kayınvalidem rahat bakıyor
Küçük kaynım geçen sene üniversiteden mezun oldu küçük daha. Büyük kaynım eşimden bir yaş büyük. Görümcem de benden 1 yaş küçük. Evlensinler de 3 sene çocuk yapmasınlarBir süre evlenmesinler eğer yaşları küçük isebu pahalılıkta yürek yemek lazım evlenmek için zaten