Suan baska bir kitap okuyorum bitince bi sonraki kitabiniza katilicam bendePdf olur.
Zaten kitabın puntosu çok küçük.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suan baska bir kitap okuyorum bitince bi sonraki kitabiniza katilicam bendePdf olur.
Zaten kitabın puntosu çok küçük.
Üç dört farklı batarya kafasıyla denedik olmadı.A aaa tam bi bak bakim olur ya temassizlik mi yapti
Suan baska bir kitap okuyorum bitince bi sonraki kitabiniza katilicam bende
Domates çorbası çok severimmerhaba..
bugün 6.30ta uyandım.
bişeyler hazirladim derken kızım uyandi..
sütlü kahvemi içtim.
sonra işe geldim..
şimdi de 45 dk kaldı..
domates çorbasi.
dünden biraz kuru fasulyem ve pilavim var.
salata yaparım yeter.
çocuk odasini toplamam lazim çöp gibi oldu resmen...
İade için aradım.sudem34 hayırlı olsun saatin umarım şarj olur
Biz de 2 gündür 40 temizliği yapıyoruz. Dün camları sildim. Kapıların bir kısmını sildim gerisini annem tamamladı sağolsun. Muhtemelen haftaya taşınacağız. Tadilatın büyük çoğunluğu bu 2 güne bitiyor bakalım
Bugün kilo verme konusunda umudumu kestiğim için kendime 2 şort aldım çünkü etek ve şortlarıma giremiyorum. Elbiselerle de emziremiyorum
Resim çizmeye başladım bugün pinterestten bakarak eserlerimi paylaşıyorum birini oğlum boyadı
Selam canım nasilsin?Selam herkese güzel haberli bir gün dilerim
Umarım hallolur saat meselesi.Üç dört farklı batarya kafasıyla denedik olmadı.
Domates çorbası çok severim
İade için aradım.
Şarja tekrar taktım son kez deneyeyım.
Ayy yeni ev yenı heyecanlar çok güzel olacak canim.
Kilo verme konusunda erteledım diyebilirsin şimdilik korumada gideceğim gibi.
Pozitif düşünmeye devam ediyoruz ☺
Resimler çok tatlı. Maşallah iki arada bir derede hem ev hem çocuklar hepsine yetişiyor ihmal etmiyorsun. ☺
Selam canım nasilsin?
Ben sen, sen ben ☺Umarım hallolur saat meselesi.
Evet evet okula başlayana kadar vereceğim kilolarımı
Annem yanımda canım ve çoğu şeyi o yapıyor yoksa yetişemem bi de çocuklarla etkinlik olur dedim hep beraber resim yapmak hepimize resim defteri aldım bugün
Yeni ev konusu heyecanlandırıyor ama sıkıldım tadilat muhabbetinden
Perde asmak tam bir işkence bence beklemek insanı yoruyor gerçekten. Memlekete gidecektim bu gidişle yatacak. Sanırım seminerler yüzyüze olacakmış zaman kalmayacak gitmeyeBen sen, sen ben ☺
Bende sıkıldım valla.
Araba tamir işinden.. Saatsizlikten
Ev de dandını zaten.
Perde yıkadım ama asmaya yardım etmeye üşendim
Benim zaten birinci sınıf.Perde asmak tam bir işkence bence beklemek insanı yoruyor gerçekten. Memlekete gidecektim bu gidişle yatacak. Sanırım seminerler yüzyüze olacakmış zaman kalmayacak gitmeye
Her türlü okuldayım diyorsunBenim zaten birinci sınıf.
Ha haHer türlü okuldayım diyorsun
Şükür cnm iyiyim sen nasılsın?@sudem34Üç dört farklı batarya kafasıyla denedik olmadı.
Domates çorbası çok severim
İade için aradım.
Şarja tekrar taktım son kez deneyeyım.
Ayy yeni ev yenı heyecanlar çok güzel olacak canim.
Kilo verme konusunda erteledım diyebilirsin şimdilik korumada gideceğim gibi.
Pozitif düşünmeye devam ediyoruz ☺
Resimler çok tatlı. Maşallah iki arada bir derede hem ev hem çocuklar hepsine yetişiyor ihmal etmiyorsun. ☺
Selam canım nasilsin?
Yemek yok piyasada.Şükür cnm iyiyim sen nasılsın?@sudem34
Sen halledersin cnmYemek yok piyasada.
Üşenmezsem domates çorbası yapacagım
Yaptım, yedim vallaSen halledersin cnm
Ayyyy çok güzellllsudem34 hayırlı olsun saatin umarım şarj olur
Biz de 2 gündür 40 temizliği yapıyoruz. Dün camları sildim. Kapıların bir kısmını sildim gerisini annem tamamladı sağolsun. Muhtemelen haftaya taşınacağız. Tadilatın büyük çoğunluğu bu 2 güne bitiyor bakalım
Bugün kilo verme konusunda umudumu kestiğim için kendime 2 şort aldım çünkü etek ve şortlarıma giremiyorum. Elbiselerle de emziremiyorum
Resim çizmeye başladım bugün pinterestten bakarak eserlerimi paylaşıyorum birini oğlum boyadı
Teşekkür ederimAyyyy çok güzellll