- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.736
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de böyleyim, risk almaktansa genellikle alıştığım şeyi tercih ederim daha güvenli gelirBen de risk almayı çok sevmem. Ben de bi de şey vardır. Kaderin gidişatını engellemiyim önüme gelen hakkımda hayırlı olandır düşüncesi. Bu düşünceyle aksiyon almadığım ve çok pişman olduğumda olmuştur ama
Ben kütüphanede bulamadım. Sipariş geç gelir. Burada pek kitapçı yok.sudem34 ben ilk bölüm yorumlarımı yazıyorum şimdi, nasıl yapalım buraya mı yazalım direk öfke dansı diye başlık açıp orda mı konuşsak acaba? diğer günlük konuşmaların arasında karışmamış olur, derli toplu notlarımız olur, ne dersin?
bir saat önce göndermiştim ama bir kontrol eder misin mailini, gelmediyse tekrar göndereyimBen kütüphanede bulamadım. Sipariş geç gelir. Burada pek kitapçı yok.
Ben mail adresi göndermiştim sana. Pdf sevmiyorum ama şimdilik oradan bana gönderir misin?
Ben de başlamak istiyorum.
Bence de ayrı bir konu başlığı güzel olur.
Kitabın puntosu aşırı küçük.Hayırlı sabahlar
Sudem canım ben kitabı bulamadım. Kütüphanede yokmuş. Şehir kütüphanesine de gidemiyorum zamanım yok malesef. Pdf de gözlerimi yoruyor migrenimi tetikliyor. siz başladınız mı?
Olur canımsudem34 ben ilk bölüm yorumlarımı yazıyorum şimdi, nasıl yapalım buraya mı yazalım direk öfke dansı diye başlık açıp orda mı konuşsak acaba? diğer günlük konuşmaların arasında karışmamış olur, derli toplu notlarımız olur, ne dersin?
İyi fikir bence öyle yapalımsudem34 ben ilk bölüm yorumlarımı yazıyorum şimdi, nasıl yapalım buraya mı yazalım direk öfke dansı diye başlık açıp orda mı konuşsak acaba? diğer günlük konuşmaların arasında karışmamış olur, derli toplu notlarımız olur, ne dersin?
Ben de ilk bölümü bitirdim kızlar.İyi fikir bence öyle yapalım
İlaç daha önce hiç kullandın mı?merhaba nasılsın
bi kaç gündür kendime gelmeye çalışıyorum..
bi günlük günübirlik tatilden sonra kendimi toparlamam zor oluyor..
evi toparlamaya çalışırken birden mutfak gideri bastı..
eşim onunla uğraştı.. bundan sonra lavabo süzgeci kullanicam daha iyi olur bence..
monoton bir hayatım var..
ve hiç bişeyde düşünmüyorum..
ilacin etkisi sanirim...
ruh halim sifir mod.
hayır hiç kullanmadim. bu ansiyete ilaci canım..İlaç daha önce hiç kullandın mı?
Tahlil test vs yapıp mı ilaca başlandı?
Günübirlik denız vs zaten yoruyor insanı ertesi gün dinlenme ihtiyacı doğuyor.
Bır de sen üstüne ise gıdınce normal yani.
Ben iyiyim canım.
kuru fasulye:)