- 8 Ağustos 2011
- 2.756
- 7.582
İyi akşamlar herkese dün giremedim akraba terörüne maruz kaldığım bir gündü malesef…
Babamı kaybettiğimizden beri ilk kez halamın evine ziyaretine gittim annemle ama. Sorunlu kuzenim fazlaca can sıkıcı konuşmalara bizi maruz bıraktı neyse girmeyeceğim
Dertsiz başa dert almamalı akrabayı akrep soksun lafı doğruymuş
Neyse…
Dün gece 3.5ta uyuyabildim stres yaptm sanırım sabahta 8.30da uyandım
Ondan sonra 1e kadar canım birşey yemek istemedi stresten dolayı
Çok kırıcı incitici şekilde konuşmalar duydum kuzenimden
Neyse sonra 1,5ta kahvaltı ardından annem evi süpürdü ben evi sildim
Sonra yeğenimi gördüm görüntülü görüşmede
Ardından komşuya tabak vermiştik sarmayla doldurup göndermiş sağolsun
Ardından bizde sarma dolma sarıp bayramda annemle buzluğa atmıştık onları çıkarıp pişiriyorduk
Ardından eğitimleri 3tane ielrletebildim sadec ama 6.bölümdeyim can sıkıntısından bakamamıştım
Ancak bu kadar oldu
Çok fazla su tüketemedim bunu biliyorum
Kendimi ihmal ettim
Akşam 6ya kadar
Oyalandım ardından eve usta geldi banyonun tavanında su akıyormuş bakmak için o geldi
Bende hazırlanıp denize gittim mayomu giyip
Ardından bir miktar yüzmeye başladım denizde bir ablayla tanıştım çok pozitif enerji veren biriydi lafladık
Gördüm ki 2 yıl içerisinde babasını dedesini ve anne annesini kaybetmiş eşi marangoz ustasıymış 2 parmağı kopmuş iş kazasından annesi gögüs kanseri olmuş kemoterapi almış ve ameliyatla tüm gögüsünü boşaltmışlar kendiside tüm bunlar artı pandemininde etkisiyle. 2yıl bunalıma girmiş depresyon bırakıp kendimi boş duvarlarla konuşuyordum dedi ve ben tanıştığımda dua ediyordu Allahım sana şükürler olsun hepsini atlattım ve kendimi toparladım herşeye gülerek mutlu bakabiliyorum diye
Arkadaşlar böyle şeyler pek anlatmak istemezdim ama hayatta herşey var ve farkındalığın nerden geleceği bilinmez zor sınavlar var ve halimize binlerce kez şükürler etmeliyiz
Ben bir ders çıkardım bunlardan bu yüzdende paylaşmak istedi
Sonra denizden çıktım yüzmeye ara verdim eve yürüyüş
Market alışverişi annemle sonra duş vs
Şuan sadece huzur dinlenmeye ihtiyacım var
Herşeyden uzaklaşarak nefes egzersizi ve doğa sesleriyle meditasyon müzikleri ile relaks olmaya
İhtiyacım var dip not:
Denize bu sefer tek gittim ama bir sürü güzel düşünceyle döndüm
Birde öğrencim bana video yollamış beni özlediğini anlatan ve sabırsızlandığını anlatan çok mutlu oldum küçük mutlulular en. Güzeli
Babamı kaybettiğimizden beri ilk kez halamın evine ziyaretine gittim annemle ama. Sorunlu kuzenim fazlaca can sıkıcı konuşmalara bizi maruz bıraktı neyse girmeyeceğim
Dertsiz başa dert almamalı akrabayı akrep soksun lafı doğruymuş
Neyse…
Dün gece 3.5ta uyuyabildim stres yaptm sanırım sabahta 8.30da uyandım
Ondan sonra 1e kadar canım birşey yemek istemedi stresten dolayı
Çok kırıcı incitici şekilde konuşmalar duydum kuzenimden
Neyse sonra 1,5ta kahvaltı ardından annem evi süpürdü ben evi sildim
Sonra yeğenimi gördüm görüntülü görüşmede
Ardından komşuya tabak vermiştik sarmayla doldurup göndermiş sağolsun
Ardından bizde sarma dolma sarıp bayramda annemle buzluğa atmıştık onları çıkarıp pişiriyorduk
Ardından eğitimleri 3tane ielrletebildim sadec ama 6.bölümdeyim can sıkıntısından bakamamıştım
Ancak bu kadar oldu
Çok fazla su tüketemedim bunu biliyorum
Kendimi ihmal ettim
Akşam 6ya kadar
Oyalandım ardından eve usta geldi banyonun tavanında su akıyormuş bakmak için o geldi
Bende hazırlanıp denize gittim mayomu giyip
Ardından bir miktar yüzmeye başladım denizde bir ablayla tanıştım çok pozitif enerji veren biriydi lafladık
Gördüm ki 2 yıl içerisinde babasını dedesini ve anne annesini kaybetmiş eşi marangoz ustasıymış 2 parmağı kopmuş iş kazasından annesi gögüs kanseri olmuş kemoterapi almış ve ameliyatla tüm gögüsünü boşaltmışlar kendiside tüm bunlar artı pandemininde etkisiyle. 2yıl bunalıma girmiş depresyon bırakıp kendimi boş duvarlarla konuşuyordum dedi ve ben tanıştığımda dua ediyordu Allahım sana şükürler olsun hepsini atlattım ve kendimi toparladım herşeye gülerek mutlu bakabiliyorum diye
Arkadaşlar böyle şeyler pek anlatmak istemezdim ama hayatta herşey var ve farkındalığın nerden geleceği bilinmez zor sınavlar var ve halimize binlerce kez şükürler etmeliyiz
Ben bir ders çıkardım bunlardan bu yüzdende paylaşmak istedi
Sonra denizden çıktım yüzmeye ara verdim eve yürüyüş
Market alışverişi annemle sonra duş vs
Şuan sadece huzur dinlenmeye ihtiyacım var
Herşeyden uzaklaşarak nefes egzersizi ve doğa sesleriyle meditasyon müzikleri ile relaks olmaya
İhtiyacım var dip not:
Denize bu sefer tek gittim ama bir sürü güzel düşünceyle döndüm
Birde öğrencim bana video yollamış beni özlediğini anlatan ve sabırsızlandığını anlatan çok mutlu oldum küçük mutlulular en. Güzeli