- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.736
Ayy dün sanki içine doğmuş seninGözünüz aydin canim biran önce sagligina kavuş. Miniginide kokla benim yerime bende 2014 temmuz annesiyim 8 temmuz doğumlu miniğim
Sordugun gün kız doğurmuş haberimiz yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy dün sanki içine doğmuş seninGözünüz aydin canim biran önce sagligina kavuş. Miniginide kokla benim yerime bende 2014 temmuz annesiyim 8 temmuz doğumlu miniğim
Ya konuda zaten rasgele geldi önüme bazen ariyorum bulaniyorum çünkü. Saglikla kavustular cok sevindim gercktenAyy dün sanki içine doğmuş senin
Teşekkür ederim doğuma o kadar odaklanmıştım ki sadece temmuz annelerinde takıldım bu hafta. Sizi okudum amaAyy çok sevindim
Allah anali babalı hayırlı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Evinize huzur,bereket ,neşe getirsin.
Çarşamba dan beri girip yazmiyorsun bayram telaşı diye düşündüm
Hatta dün etiket yapacaktım yazacaktim müsait olsa yazar kızı darlama dedim kendime iyi mısın emin olmak için profilini yokladim
Bayramdan önce doğuracağın hiç aklıma gelmedi.
Hatta dün M Mavimiresl de sordu
Doğum tarihi de güzel olmuş.
07.07
Topigin ikinci doğumu da senden geldi.
Keira- büyüttü bile bebeğini
Teşekkür ederim koklarım tabi, 8 Temmuz da güzel bir tarih Bayram öncesi olmasını çok istedim Allah gönlüme göre verdi çok şükürGözünüz aydin canim biran önce sagligina kavuş. Miniginide kokla benim yerime bende 2014 temmuz annesiyim 8 temmuz doğumlu miniğim
Ben okumamışım mesajı bulacağım şimdiAyy dün sanki içine doğmuş senin
Tebrik ederim Mikan Allah huzurlu bir ömür versin inşallah bebeğine hayırlı olsunAyy çok sevindim
Allah anali babalı hayırlı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Evinize huzur,bereket ,neşe getirsin.
Çarşamba dan beri girip yazmiyorsun bayram telaşı diye düşündüm
Hatta dün etiket yapacaktım yazacaktim müsait olsa yazar kızı darlama dedim kendime iyi mısın emin olmak için profilini yokladim
Bayramdan önce doğuracağın hiç aklıma gelmedi.
Hatta dün M Mavimiresl de sordu
Doğum tarihi de güzel olmuş.
07.07
Topigin ikinci doğumu da senden geldi.
Keira- büyüttü bile bebeğini
Teşekkür ederim, amin inşallahTebrik ederim Mikan Allah huzurlu bir ömür versin inşallah bebeğine hayırlı olsun
Benim de minik kuşum çarşamba günü 1 aylık oldu. Onun da doğum tarihi 06.06 ablasının doğum tarihi de 08.08 di nasıl böyle denk geldi hala şaşkınım
Sen iyi ol da gerisi gelir canımTeşekkür ederim doğuma o kadar odaklanmıştım ki sadece temmuz annelerinde takıldım bu hafta. Sizi okudum ama
Normale döneyim devam edeceğim yazmaya
Sana da iş çıktıBen okumamışım mesajı bulacağım şimdi
Ne güzel tarihler öyle yaTebrik ederim Mikan Allah huzurlu bir ömür versin inşallah bebeğine hayırlı olsun
Benim de minik kuşum çarşamba günü 1 aylık oldu. Onun da doğum tarihi 06.06 ablasının doğum tarihi de 08.08 di nasıl böyle denk geldi hala şaşkınım
Trafik olmazsa inşallah kolay geçer gibi geliyor.Bayramda memlekete gitmeye karar verdik biz de. 8 saatlik bir yolculuk olacak. İnşallah sorunsuz hallederiz biter gider.
Biraz zorlanıyorum biraz yoruldum biraz yıprandım. İnşallah hayırlı olur bu tatil bizim için de. Bir ay kadar kalmayı planlıyorum.
Mikancım canım Allah analı babalı büyütsünTeşekkür ederim, amin inşallah
Ne güzel denk gelmiş sizin de
Nasıl gidiyor bebekle yaşam benim oğlanlar beni korkutuyor oyuncak bebek sanıyor gibiler
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinMikancım canım Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun
Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın
Ah mis gibi ne güzel kokuyordur
Benim yerimede kokla
Teşekkür ederimAllah analı babalı büyütsün tebrik ederim
Mikan
Hayırlı akşamlar hayırlı bayramlar herkese
Bugün arefe olunca oruçluydum
Biraz kitap okudum biraz uyudum evde vakit geçirdim
Biraz ihlas suresi okudum dua ettim
Darüşşafakaya bağışta bulundum az bir miktar
Akşam iftar yapınca ertesi bayram hazırlığı yemek yaptık
Biber dolması ve yaprak sarma sardık annemle
Şimdiden herkese hayırlı bayramlar sağlık huzur mutluluk bolluk bereket versin Rabbim inşallah razı olduğu kullarından oluruz.
Ne güzelTeşekkür ederim koklarım tabi, 8 Temmuz da güzel bir tarih Bayram öncesi olmasını çok istedim Allah gönlüme göre verdi çok şükür
Benim kızım da 09.09Tebrik ederim Mikan Allah huzurlu bir ömür versin inşallah bebeğine hayırlı olsun