- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.736
İyi yapmışsınSabah sabah sudem34 i örnek alanlar
Çocuklar çok mutlu olacaklar
Kamelya da bulup altına girmişsin hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmışsınSabah sabah sudem34 i örnek alanlar
Boştu park şansımaİyi yapmışsın
Çocuklar çok mutlu olacaklar
Kamelya da bulup altına girmişsin hemen
İnşallah SudemcimEvet yılın yarısı geldi geçti ,kaldi diğer yarısı.
İlk üç ay güzeldi
Hem bol kitap okudum ,hem mutluydum.
Nişan ve mayıs için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
Hastane işleri ve stresi ile geçti.
Haziran güzel ve yoğun idi.
Umarım kalan 6 ay çok çok güzel ve mutlu geçer.
İlk çocuğa tirssan anlarim da 3. MikanSlmlar
Ben bugün aylar önce aldığımız puset ve mini beşiği açtım. Onları silmekle ve yıkanacak parçaları yıkamakla uğraştım.
Çocukların ikea oyuncak dolabının birini yatak odasına yerleştirdim bebeğin elimin altında olmasını istediğim eşyaları içine koyacağım.
Park beşiği de yatak odasına aldım sildim temizledim. Yoruldum biraz ama eksik pek bi şey kalmadı.
Doğuma hazırım diyebilirim ama çok tırsıyorum
Yok gayet doğum dikiş sancı endişesi, bilince daha kötü oluyor sudemmmİlk çocuğa tirssan anlarim da 3. Mikan
Kardeşler arası dengeyi kurma vs konularında mi endişen canım?
YaaaYok gayet doğum dikiş sancı endişesi, bilince daha kötü oluyor sudemmm
Kardeşler arası denge de bu sefer tecrübeme güveniyorum diyormuşum
Yaaa üzüldüm olsun şimdi sağlıkla yanında oğluşun çok şükür aslında acıyı hissetmiyorsan sancıda daha güzel değil miYaaa
Hiç normal doğum yapmadığım için öyle sancı manci anlamıyorum
Hatta saçma bir sancı eşiğim var bu çok kötü bence nst de çıkan sanciyi ben hissetmiyorum
Doğuma dair kötü anım epidural sezeryan istemiştim.Dogum sonrası baş dönmesi çok olmuştu Çok su içmek gerekiyor galiba Bir de doğuma ne hayallerle girmiştim çocuğun ilk ağlaması ilk an kucağıma alıcam filan diye yanımda gözlük fotoğraf makinesi her şey götürdüm Oğlan ağlamadi,apar topar çocuk doktoru temizleyip yoğun bakıma götürdü.
Bazen çok istemek de çözüm olmuyor.
Sandım çok istedim olacak .
Okulda bir arkadaş cok övmüştü epidural doğumu canlı canlı hissediyorsun şöyle güzel oluyor böyle güzel oluyor diye.
Ne çocuğu görebildiğim,ne tatlı bir anı oldu.
En temizi genel anestezi .
Sezeryan olduğum için normal ihtimali pek yok.Erken dönemde sancım olunca tam anlamıyorum.Yaaa üzüldüm olsun şimdi sağlıkla yanında oğluşun çok şükür aslında acıyı hissetmiyorsan sancıda daha güzel değil mi
Benim ikisinde de suyum geldi o yüzden uzun sürdü doğumlar. 2. Daha kısaydı. Bakalım bu daha kolay olur inşallah
Amin inşallahSezeryan olduğum için normal ihtimali pek yok.Erken dönemde sancım olunca tam anlamıyorum.
İnşallah bu sefer hepsinden kolay olur doğumun canım
Annen nasıl?
Ne döktürdü bugün?
Kurbanda kalabalık mi başınız?
Gelen giden çok olur mu?
Yeni eve ne zaman taşıyacaksınız?
Bu ev de kendinin mi?
Bamya ben de çok severimAmin inşallah
Annem iyi. Yılın ilk bamyasını aldık dün pazardan çok severim onu yaptı
Biz memlekette olmadığımız için sadece kayınvalidemler ve biz oluruz. Başka kimse yok burda. 1-2 yakın arkadaşla görüşürsek görüşürüz o kadar.
Yeni ev tadilattan inşaata döndü camlar takıldı. Kapılar söküldü. Fayanslar kırıldı falan. Eylüle yetişirse iyi dicem evet bu ev de bize ait çok şükür en azında çıkmamız lazım stresimiz yok
Amin inşallah benim de sevmediğim pek bir şey yokBamya ben de çok severim
Benim sevmediğim yemek yok galiba
Ev güzel olur ya yenilik, değişiklik.
Yeni sezona yeni evde bir başlangıç olur inşallah
Burayı da kiraya verir ek gelir elde edersiniz.
Bahçe üç çocuk için çok iyi olacak inşallah
MikanimAmin inşallah benim de sevmediğim pek bir şey yok
Daha güzelleri sizin olsun sudem Allah gönlüne göre versin