- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.341
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
Merhabalar Hanımlar henüz 3 aylık evliyim.Bekarken temizlik konusunda çok iyi olmama rağmen mutfağa hiç girmedim içimden gelmedi yemekler pastalar yapmak.Gün boyu aklımdan çıkmayan soru Acaba Bugün Ne Pişirsem????Çalışıyorum ve eve geç gidiyorum 20:00-20:30 arası genelde pazar günüm komple yemek yapmakla geçiyor biraz elim yavaş olduğu için saatlerce mutfaktan çıkamıyorum.İş yerindeki yemekler kötü olduğu için evden yemeğimi getiriyorum ve yaptığım yemekler çok kısa sürede bitiyor eşim de çok iştahlı yemek yetiştiremiyorum.Pazar gününden 3 çeşit yemek yapıyorum hafta içi bitince yemek yapıp yememiz 22:00 buluyor.Bazen çok bunaldığım oluyor çünkü eğer akşam yemeğim yoksa gün boyu dert ediyorum stres yapıyorum kendime.Gıdasız kalmamaya da özen gösteriyorum genel de yorgun olduğum da canım yemek yapmak istemediği veya yetiştiremediğim zamanlar da sizce neler yapabilirim mesela menemen gibi hazır mantı gibi basit hangi aperatifler yemekler var kısa sürede pişen.Benden daha tecrübeli hanımlar illa ki vardır yardımcı olup fikir verirseniz sevinirim