• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün ne pişiriyosunuz bebeklerinize

valla ben doğaçlama yapıyordum
bir süre sonra bütün tarifler tükeniyor çünki
aklıma gelen evde olan sebzeleri karıştırıyordum
blandırlıyordum al sana çorba :27:

valla sıkışınca tarhana çorbası et hindi tavuk suyuna.

kıymalı yada kemikli sebze çorbası

un çorbası et suyuna sebzeli.

yoğurtlu çorba et hindi ya da tavuk suyunna

mercimek çorbası kıymalı havuçlu patatesli

sebzeli balık çorbası mezgit yada somon.

çorbalarına pirinç irmik yeni yeni bulgur mercimek ekliyorum.

Son düzenleme:
benim eşim tip ya tevuk hindi yedirmiyor onlar tamamen hormon diyor 1 haftada tavuk olup kesiliyor diyor sadece kırmızı et vericez bundan sonra 8 aylık olsun bakalım balık tabiii birde ama kızımada yapmadım bilemiyorum sizde tarif varmı balık çorbası yani onu denemek isterim çirkin oğluma biliyomusunuz bize bile yedirmiyor tavuğu ilginç bir tip ya benim kocacım

benim eşim tip ya tevuk hindi yedirmiyor onlar tamamen hormon diyor 1 haftada tavuk olup kesiliyor diyor sadece kırmızı et vericez bundan sonra 8 aylık olsun bakalım balık tabiii birde ama kızımada yapmadım bilemiyorum sizde tarif varmı balık çorbası yani onu denemek isterim çirkin oğluma biliyomusunuz bize bile yedirmiyor tavuğu ilginç bir tip ya benim kocacım

canım tavuk konusunda eşin haklı ama hindi eti çok sağlıklı.

ben tavuk suyunu haftada bir veriyorum yada hiç çok fazl avermedim . ama hindiyi kullanıyorumm.

kıymayı cok kullanıyorum. birde haftada 3 kere balıkk vermye gayret ediyorum.

bravo sana ya gerçekten harika bir annesin benim haftada 3 balık verme ihtimalim 0 ama napalım kızımda sağlıksız deil kilosuda normal ben kesinlikle şişman olmalarını istemiyorum kızımda yedirmedim bunada yedirmem katkılı şeylerbisküvi dahil kızımda halen yemez meyve suyu bile içmez

Back