• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

""Bugün Ne Giydinin ÇoTanak Kızları Sonunda BuluştuUu""

Birdahaki buluşmanızda aranızda olup sizi canlı görmeyi çok isterim :)))

Ayyyyy canlarım benimmm :38:
Hepiniz ne kadar gücelsiniz öyle...:nazar:
Bayıldım size kuzularım...

Enler icinde en iyi bulusmada varmis :1:

o biz olmalıyızzzz o biz olmalıyızzzz :52::52:

Ayyyyy canlarım benimmm :38:
Hepiniz ne kadar gücelsiniz öyle...:nazar:
Bayıldım size kuzularım...

kuzucuklarım siz nerelerdesiniz Allah Aşkına, tanrıçam nerelerde :57:
meraktan ölüorum birinizdende çıt çıkmıyorrr günlerdirrrrr :50::50:

herşey harika ama yüzlerinizi kapatıp üstüne üstlük deşifre olmayalım demenizi hiç anlayamadım:)yaptığınız kötü değil sizler ünlü değilsiniz ne var ki bunda:)sevgiler..

herşey harika ama yüzlerinizi kapatıp üstüne üstlük deşifre olmayalım demenizi hiç anlayamadım:)yaptığınız kötü değil sizler ünlü değilsiniz ne var ki bunda:)sevgiler..

bunu neden anlamaya calistinki , anlatmak istedigimiz o degildi , anlatmak istedigimiz o kadar mesafelere ragmen sicacik dostluktu :)) :38::38::48::48:

ama madem sordun onuda anlatalim, bazi arkadaslarimiz isinden bazisida esinden ötürü böyle koymak istedi , aslinda anlamasida cok kolaydi ama ... bizdende sana sevgilerle..:49::49::49:.

evet açıkcası aralarında bende varım o resimlerde ...facebook gibi sitelerde resimlerimden sahte profil oluşturanlar oldu dolayısı ile erkek arkadaşımda resim koymamı istemiyor bizim burda anlatmak istediğimiz hep beraber toplanıp sıcacık sohbete ve dostluğa şahit olduk o ortamda, resimlerimizi buraya koyup bu dostluğumuza siz gibi dışardan insanlar da dostluğumuzu görsün istedik malum internet ortamı hiç güvenli değil ...sanada sevgilerle...

şaka yapayım derken sizi kızdırdım sanırım çokk özürrr...ama yine de açıklama yapmanıza teşekkürler..dostluğunuz daim olsunnn..ayrıca facebokk ta albümlerinizi gizleyebilirsiniz belki bilmeyen dostla olabiliri sadece tanıdıklarınızla paylaşacağımız butonlar var..buluşmalara devam kızlarr

bu buluşma topiğinin vermek istediği mesaj ; dünyanın ve türkiyenin bir ucundan kişilerin kk sayesinde tanışıp , buluşabilmiş olmalarıdır :97: bunuda tüm kkyla paylaşmakk :87:
bunun gibi bir mucize yanında, yüzlerimizin açık olup olmayışı çokta önemli değil bence, yani bizce :34::34:
umarım anlatabilmişizdir , sanada sevgiler canım :80::80:

sevdiğim hatunlar toplanmışta buraya resim koymuşlar:66:
tabi ben görene kadar siz 45.kez buluşurdunuz o ayrı:37:
kızlarrr:66:içime coşku doluyo sizleri böyle gördükçe.herşeyin yalan olduğu globelleşen dünyamızın...:37:ne diyodum,yani dostluk baki,dünya fani,tam gaz devam edin canlarım ciğerlerim.
hapiniz harikasınız:69::nazar:

amaninn simdi gördüm ben bu topigi beya :52:
bebis dogduktan sonra amma cok geri kalmisim konulardan :9:

cok sevindim böyle bi bulusmanin gerceklestigine :70:
yüzleriniz kapali olsada taniyorum sizi bizim cekte gör topiginden
o yüzden dahada bi heycanla baktim resimlere vallaha :90:

ay keske bende türkiyede olsaydim ya ..
bende böyle bi bulusmayi cok isterdim :90:
tabi beni ve ufak cadimi araniza alirmiydiniz bilemiyecegüm :90:

bulusmalarin devamini bekliyoruz sizden güzel hatunlar :71:
ne güzel dostluk kurmussunuz .. allah ayirmasin :64:

sevdiğim hatunlar toplanmışta buraya resim koymuşlar:66:
tabi ben görene kadar siz 45.kez buluşurdunuz o ayrı:37:
kızlarrr:66:içime coşku doluyo sizleri böyle gördükçe.herşeyin yalan olduğu globelleşen dünyamızın...:37:ne diyodum,yani dostluk baki,dünya fani,tam gaz devam edin canlarım ciğerlerim.
hapiniz harikasınız:69::nazar:

sevdiğimiz bir hatun gelmişte bize iki satır duygu şeyettirmişşşşş , bende görene kadar sende bize bir şiir kitabı yazardınnn :60::60:
canımızz ciğerimiz inşallah birgün seni ve saz arkadaşlarınıda bu tabloya dahil ederizz , vir voltran oluştururuzz :65::65:
öptük kanka , saol :69:

amaninn simdi gördüm ben bu topigi beya :52:
bebis dogduktan sonra amma cok geri kalmisim konulardan :9:

cok sevindim böyle bi bulusmanin gerceklestigine :70:
yüzleriniz kapali olsada taniyorum sizi bizim cekte gör topiginden
o yüzden dahada bi heycanla baktim resimlere vallaha :90:

ay keske bende türkiyede olsaydim ya ..
bende böyle bi bulusmayi cok isterdim :90:
tabi beni ve ufak cadimi araniza alirmiydiniz bilemiyecegüm :90:

bulusmalarin devamini bekliyoruz sizden güzel hatunlar :71:
ne güzel dostluk kurmussunuz .. allah ayirmasin :64:

cnm trde olmana gerek yok bak selayhusum taa avrupalardan geldi buluştu bizlei kader kısmet bu işler :69:
inşallah minik cadın ve senide misafir ederiz birgün seve seve :80:
saol kuşum :80:

Back