""Bugün Ne Giydinin ÇoTanak Kızları Sonunda BuluştuUu""

BarbieveKen

zaman SU ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
958
Puanlar
363
Yer
Çek Cumhuriyeti
evett sonunda tam kadro olmasada büyük çoğunluk sağlanarak buluşmamızı gerçekleştirmiş bulunuyoruzzzz hep hayalimizdi buraya "Buluşma Topiği" açmak, açabilmek.. Sonunda başardık !! bu dostluğun temelleri yaklaşık 2 sene önce atıldı ve zamanla işte bu hale geldi.. acımızıda mutluluğumuzda birlikte yaşadık.. yeri geldi reeldeki dostlarımızın bilmediği sırlarımızı paylaştık yeri geldi saatlerce msnde birbirmizle makara yaptık, güldük eğlendik.. ben xzgimin şahitliğini bile yaptım Selayhusumuzun ameliyat nedeniyle tr ye gelmiş olmasıyla buyuk buluşmamızıda gerçekleştirdik.. Hanturks taa Anakaralardan geldi Ayburumuz meleğiyle katıldı aramıza Tutimizzde hep yanımızdaydııı

Selayhusum incelik edip ona vermiş olduğumuz küçük armağanlarımızı topiklendirmiş bakmak isterseniz buyrun ; http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...er/409494-istanbul-hatirasi.html#post16821318

işte o mutluluk dolu 1 haftadan bazı kareler :98::98:

not:deşifre olmamak nedeniyle yüzlerimiz açık ekleyemediğimiz için kusura bakmayın, bu şekilde bile olsa mutluluğumuza ortak olun istedik :87::87:

ne güzel dostluk kurmuşsunuz siz sonsuza kadar birlikte olursunuz inşallah

Öyle güzel dostluk kurdukki aramizdaki bag koparilamiyacak kadar güclü... iyiki varsiniz benim yüzleri, yürekleri güzel dostlarim ....

diger topige yazdigim satirlari burayada yazmak istedim..

Barbivekenim: beni karsilamak icin karsidan sabiha gökcene hic üsenmeden geldigin icin,
bana defalarca doktora giderken eslik ettigin icin, refakatci olarak hastanede kaldigin icin, beni koruyup kolladigin icin tesekkür ederim

Xzgim:
hastanede yanimda kaldigin bana anne sefkati gösterdigin icin, defalarca evini acip sofrani benimle paylastigin icin tesekkür ederim

Tutim: Doktora benimle geldigin, hastanede ziyaret ettigin icin beni kirmayip zor dönemlerinde yemege geldigin icn tesekkür ederim

Aybur34üm: hastaneye gelemeyip kendini suclu hissettigin defalarca aradigin icin, karninda bebisinle o kadar yol kat edip bulusmaya geldigin icin tesekkür ederim

Hanturksüm:
taaa Ankaralardan bizimle bulusmaya geldigin icin sicacik sohbetinle bize eslik ettigin icin tesekkür ederim

hepinizi coook seviyorum....

dostluğunuz daim olsun ne güzel çıtırlar biaraya toplanmışsınız darısı buluşmak isteyenlerin başına

dostluğunuz daim olsun hepinizi tek tek çok seviyorum

Son düzenleme:
dostluğunuz daim olsun kızlar devamıda gelir inşALLAH.
yüzünüzü kapatmanız bizimki gibi problem olmaz ve tepki toplamaz inş.

barbim yaa ne güzel olmuş bu topik
bu güzel buluşmaya gelinmez miydi hiç çok güzel bir gündü keşke daha çok beraber olabilseydik :97:
çok seviyorum hepiniziiiii

süpersiniz ya
ne güzel bir bulusma gerceklestirmissiniz
dostlugunuz daim olsun

çotanaklarım sizleri çok seviyorum sonraki buluşmalarda inşallah bende olurum

iyi dilekleriniz icin kendi adima hepinize tesekkür ederim kizlar sagolun
hepinize nasip olur insallah böyle sicak dostluklar

ben yeni gördüm ne kadar güzel buluşmuşsunuzallah dostluğunuzu daim etsin kızlar

ne kadr güzel bir gündü
tadı damağımda kaldı ogünün selayım inş yazın gelince çok daha güzel buluşmalar yapıcaz
daha sana ortaköy sözüm
xzgimede pamukşeker sözüm var

sıcaklıgınzı buradan hıssettimmm....süpersınız..

herkese teşekkür ederiz.. 2011 de böyle güzel dostlukların artması ve bizim dostluğumuzunda daim olması dileğiyle, iyi seneler dilerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…