• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

""Bugün Ne Giydinin ÇoTanak Kızları Sonunda BuluştuUu""

BarbieveKen

zaman SU ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
9.896
958
363
Çek Cumhuriyeti
evett sonunda tam kadro olmasada büyük çoğunluk sağlanarak buluşmamızı gerçekleştirmiş bulunuyoruzzzz :66: hep hayalimizdi buraya "Buluşma Topiği" açmak, açabilmek.. Sonunda başardık !! :65: bu dostluğun temelleri yaklaşık 2 sene önce atıldı ve zamanla işte bu hale geldi.. acımızıda mutluluğumuzda birlikte yaşadık.. yeri geldi reeldeki dostlarımızın bilmediği sırlarımızı paylaştık yeri geldi saatlerce msnde birbirmizle makara yaptık, güldük eğlendik.. :69: ben xzgimin şahitliğini bile yaptım :69::69: Selayhusumuzun ameliyat nedeniyle tr ye gelmiş olmasıyla buyuk buluşmamızıda gerçekleştirdik.. Hanturks taa Anakaralardan geldi :65: Ayburumuz meleğiyle katıldı aramıza :69: Tutimizzde hep yanımızdaydııı :69:

Selayhusum incelik edip ona vermiş olduğumuz küçük armağanlarımızı topiklendirmiş bakmak isterseniz buyrun ; http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...er/409494-istanbul-hatirasi.html#post16821318

işte o mutluluk dolu 1 haftadan bazı kareler :98::98:

not:deşifre olmamak nedeniyle yüzlerimiz açık ekleyemediğimiz için kusura bakmayın, bu şekilde bile olsa mutluluğumuza ortak olun istedik :87::87:

ne güzel dostluk kurmuşsunuz siz :nazar: sonsuza kadar birlikte olursunuz inşallah :69:

Öyle güzel dostluk kurdukki aramizdaki bag koparilamiyacak kadar güclü... iyiki varsiniz benim yüzleri, yürekleri güzel dostlarim ....

diger topige yazdigim satirlari burayada yazmak istedim..

Barbivekenim: beni karsilamak icin karsidan sabiha gökcene hic üsenmeden geldigin icin,
bana defalarca doktora giderken eslik ettigin icin, refakatci olarak hastanede kaldigin icin, beni koruyup kolladigin icin tesekkür ederim

Xzgim:
hastanede yanimda kaldigin bana anne sefkati gösterdigin icin, defalarca evini acip sofrani benimle paylastigin icin tesekkür ederim

Tutim: Doktora benimle geldigin, hastanede ziyaret ettigin icin beni kirmayip zor dönemlerinde yemege geldigin icn tesekkür ederim

Aybur34üm: hastaneye gelemeyip kendini suclu hissettigin defalarca aradigin icin, karninda bebisinle o kadar yol kat edip bulusmaya geldigin icin tesekkür ederim

Hanturksüm:
taaa Ankaralardan bizimle bulusmaya geldigin icin sicacik sohbetinle bize eslik ettigin icin tesekkür ederim

hepinizi coook seviyorum....

dostluğunuz daim olsun ne güzel çıtırlar biaraya toplanmışsınız darısı buluşmak isteyenlerin başına:1::1:

dostluğunuz daim olsun hepinizi tek tek çok seviyorum :16:

Son düzenleme:
dostluğunuz daim olsun kızlar devamıda gelir inşALLAH.
yüzünüzü kapatmanız bizimki gibi problem olmaz ve tepki toplamaz inş.

barbim yaa ne güzel olmuş bu topik :69:
bu güzel buluşmaya gelinmez miydi hiç çok güzel bir gündü keşke daha çok beraber olabilseydik :97:
çok seviyorum hepiniziiiii :16::16::16::16::69::69::69::69::54::54:

iyi dilekleriniz icin kendi adima hepinize tesekkür ederim kizlar sagolun :38::38::38:
hepinize nasip olur insallah böyle sicak dostluklar

ben yeni gördüm ne kadar güzel buluşmuşsunuz:16:allah dostluğunuzu daim etsin kızlar:31:

ne kadr güzel bir gündü:nazar::nazar:
tadı damağımda kaldı ogünün selayım inş yazın gelince çok daha güzel buluşmalar yapıcaz
daha sana ortaköy sözüm:69:
xzgimede pamukşeker sözüm var:69::69:

Back