S Spizella
28 yaşında olduğuma inanamıyorum ben.
Kendimi 22 de kalmış gibi hissediyorum :)
30’a ne kaldı.
Bakalım 28’de gerçekleşmesini istediğim iki büyük dileğim var.
Misafir çağırmak kesin çözüm :))))
Ben misafir geleceği zaman öyle bi temizlik yapıyorum ki bi ay gidiyor :))))
muhendisiniz
Birikimler hayırlı olsun :)
Ek karta aktarıp bekletiyor musun, yoksa denk gelince altın felan mı alıyorsun?
ben de 28 olacağım ben de27 buçuk diyorum. telefon hattımdan aradılar. artık 26 yaş bitti sana yeni tarifelerden verelim diye. yaşlandığımı hissettim
sağol canım bu arada. şu an nakit tutuyorum iş değiştirirsem diye :) altın alıp zarara girmeyim diye henüz beklemedeyim
ben de 28 olacağım ben de27 buçuk diyorum. telefon hattımdan aradılar. artık 26 yaş bitti sana yeni tarifelerden verelim diye. yaşlandığımı hissettim
sağol canım bu arada. şu an nakit tutuyorum iş değiştirirsem diye :) altın alıp zarara girmeyim diye henüz beklemedeyim
Hemen de takipte demek ki telefon operatörü. 90’lısın demek sende :)
ben de tren seyahatlerinde indirimli bilet alamayınca anlamıştım yaşlandığımı
muhendisiniz S Spizella Maggiore 28.5 tan selamlar kızlar temmuzda Allah nasip ederse 29 olacam inşAllah yeni yasımda anne olurum inşAllah hayırlısıyla
aminn inşAllah canım Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinAllah gönlüne göre versin canım. inşallah en kısa zamanda evladını kucağına alırsın
3-5 3-5 epey birikiyor ama.Kadınların erkeklerden daha iyi para biriktirdiği ortaya çıkmış araştırmalar sonucu
Haberi izleyince siz aklıma geldiniz
Eki Görüntüle 2118837
evet kadınlar olmasa erkekler savururdu bence3-5 3-5 epey birikiyor ama.
Kadınların erkeklerden daha iyi para biriktirdiği ortaya çıkmış araştırmalar sonucu
Haberi izleyince siz aklıma geldiniz
Eki Görüntüle 2118837
Hadi hayirlisi olsun. Evlat sahibi olmak cok guzel bir duyguArkadaşlar
Yarın size kesin sonucu yazıcameşimle hala şok içindeyiz
Eğer bu olursa benim bugün ne almadın bu yıl ne almadın olur valla
Para lazım paraaaa
haftasonu çok az bir harcama yaptım :) dün tüm gün evdeydim. 10-15 tl civarı soğandır domatestir biberdir hepsini adetli aldım. bir de ekmekle peynir aldım.
buzlukta kuşbaşı et vardı. sote yaptım.
bugüne de biraz var. bununla beraber buzlukta sadece 1 paket kıymam kaldı. önümüzdeki haftasonu büyük market alışverişine çıkacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?