• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

S Spizella
28 yaşında olduğuma inanamıyorum ben.
Kendimi 22 de kalmış gibi hissediyorum :)
30’a ne kaldı.
Bakalım 28’de gerçekleşmesini istediğim iki büyük dileğim var.

Misafir çağırmak kesin çözüm :))))
Ben misafir geleceği zaman öyle bi temizlik yapıyorum ki bi ay gidiyor :))))

muhendisiniz muhendisiniz
Birikimler hayırlı olsun :)
Ek karta aktarıp bekletiyor musun, yoksa denk gelince altın felan mı alıyorsun?

S Spizella
28 yaşında olduğuma inanamıyorum ben.
Kendimi 22 de kalmış gibi hissediyorum :)
30’a ne kaldı.
Bakalım 28’de gerçekleşmesini istediğim iki büyük dileğim var.

Misafir çağırmak kesin çözüm :))))
Ben misafir geleceği zaman öyle bi temizlik yapıyorum ki bi ay gidiyor :))))

muhendisiniz muhendisiniz
Birikimler hayırlı olsun :)
Ek karta aktarıp bekletiyor musun, yoksa denk gelince altın felan mı alıyorsun?

ben de 28 olacağım ben de :KK17: 27 buçuk diyorum. telefon hattımdan aradılar. artık 26 yaş bitti sana yeni tarifelerden verelim diye. yaşlandığımı hissettim:KK70:

sağol canım bu arada. şu an nakit tutuyorum iş değiştirirsem diye :) altın alıp zarara girmeyim diye henüz beklemedeyim

ben de 28 olacağım ben de :KK17: 27 buçuk diyorum. telefon hattımdan aradılar. artık 26 yaş bitti sana yeni tarifelerden verelim diye. yaşlandığımı hissettim:KK70:

sağol canım bu arada. şu an nakit tutuyorum iş değiştirirsem diye :) altın alıp zarara girmeyim diye henüz beklemedeyim

Hemen de takipte demek ki telefon operatörü. 90’lısın demek sende :)

ben de tren seyahatlerinde indirimli bilet alamayınca anlamıştım yaşlandığımı :D

Kadınların erkeklerden daha iyi para biriktirdiği ortaya çıkmış araştırmalar sonucu
Haberi izleyince siz aklıma geldiniz :D

IMG_0693.JPG

bizim geçenlerde arabanın tekerleği patlamış sonra eşim tamir ettirmişti.
ama yine inmiş :(
bugün misafirim gelecekti
onu gidip alacaktım arabayla, tabi gidemedim. taksiyle aldım. ama giderken taksi parasını kendi verdi. ayıp oldu misafirime :(

haftasonu çok az bir harcama yaptım :) dün tüm gün evdeydim. 10-15 tl civarı soğandır domatestir biberdir hepsini adetli aldım. bir de ekmekle peynir aldım.

buzlukta kuşbaşı et vardı. sote yaptım.

bugüne de biraz var. bununla beraber buzlukta sadece 1 paket kıymam kaldı. önümüzdeki haftasonu büyük market alışverişine çıkacağım.

haftasonu çok az bir harcama yaptım :) dün tüm gün evdeydim. 10-15 tl civarı soğandır domatestir biberdir hepsini adetli aldım. bir de ekmekle peynir aldım.

buzlukta kuşbaşı et vardı. sote yaptım.

bugüne de biraz var. bununla beraber buzlukta sadece 1 paket kıymam kaldı. önümüzdeki haftasonu büyük market alışverişine çıkacağım.

Stok kontrolü yapmayı unutma
Bazen kıyıda kşöşede kalmış olan malzemeleri görmeyip bi daha aldığım oluyor benim

Back