fairy kaçlı tablet?Bim e girdim
Fairy bulaşık makinesi tableti aldım
Ne pahalıymış ya 22 tl
İki de ekmek aldım
Çok güzel kelepçeli kek kalıpları vardı
Normalde olsam affetmezdim
Ama inceleyip zor da olsa yerine bıraktım
Başka şey almamak için de sağa sola bakmadan hemen kasaya geldim
fairy kaçlı tablet?
ben de bime gittim bugünBim e girdim
Fairy bulaşık makinesi tableti aldım
Ne pahalıymış ya 22 tl
İki de ekmek aldım
Çok güzel kelepçeli kek kalıpları vardı
Normalde olsam affetmezdim
Ama inceleyip zor da olsa yerine bıraktım
Başka şey almamak için de sağa sola bakmadan hemen kasaya geldim
ben de bime gittim bugün
Lavın kabartmalı pembe kapaklı kavanozları gelecekti 1.65tlye
erzaklarımı koyarım şık durur hem de ucuz diye alacaktım 2-3 tane
ama nerdeee sabahtan bitirmişler
neyse böylece ben de almamış oldum evde kullanabileceğim 4 tane o tarz kap vardı aslında onları kullanacağım şekilli filan değiller aman şekli çok da önemli değil
ben 2 hafta önce finish classic 101li tableti 21 liraya aldım kampanyadan memnunum tanesi 20 kuruşa geldi tabletlerin
ben ınternetten 100 lüsünü 48 tl ye almıştım ama baya oldu bi 5 ay falan.Fairy platinum
33 taneymiş
En ucuz bimdedir dedim ama
Bi dahakine internet sayfalarını takip edicem deterjanlar ve temizlik malzemelerinde indirimler oluyorben ınternetten 100 lüsünü 48 tl ye almıştım ama baya oldu bi 5 ay falan.
Teşekkürler bi de o markaları deneyeyim
Yumuşatıcı kullanmayı bıraktım :) bence bi fark olmuyo çamaşırlarda
Ben de almistim o rakama. Yaninda elde yikama icin deterjan, iki de bir yuzu kece, diger yuzu aluminyumlu bulasik sungeri (2adet) hediyesi gelmisti.ben ınternetten 100 lüsünü 48 tl ye almıştım ama baya oldu bi 5 ay falan.
yok görünmeyen yere dolap içine koyacağım ama nedense almama sözümü unutup alacaktım neyse ki kalmamışBenim gittiğim bimde de kalmamıştı kavanoz
Boşver iyi olmuş şekilli şüküllü olsa nolcak hepsi aynı işi yapıyor
Sen kumaşlardan tatlı kapaklar yapabilirsin eğer görünür yere koyacaksan kavanozları
Finish i iyi almışsın ama o dediğin klasik tableti (sert olanları diye anladım) benim dandik bulaşık makinesi eritemiyor
Buradan yeni ev alacaklara ankstre yaptıracaklara sesleniyorum franke marka ankastre makine çok dandik bence
bi arkadaş da bulaşık makınesıne sudan geçirdiği için bulaşıklarını tabletleri ikiye kesip atıyormuş aklınızda bunlunsun.Almamak bi yana bi de alacaklarını da kalite/fiyat performasına göre almak da lazım tabi
Ben çok dikkat edemiyodum buna
Bundan sonra kampanyaları takip edicem
Sağolun hanımlar
Siz de bayağı dikkatliymişsiniz bu konuda :)
Internetten alisverisi bi kitap icin yapiyorum valla.. :) okuokuda alacagim kitaplar indirimde olursa hemen sepete atiyorum. 75 tl ve uzeti hem kargo bedeli yok. Eee bende alinca toplu aliyorum indirimle bile baya buluyo...Kuru şeyler çok pahalı değil mi ya? Sebzelerin piyasasını bilmiyorum ama herhalde bayağı aldınız :)
Çocuklardan kısılmıyordur eminim ki
Kendinizden kısmışsınız ama zaten yeterince kıyafetiniz varsa yeşil gömlek de eksik oluversin diye düşünmek lazım
Kızınız ve kardeşiniz güle güle giysin
Gömleği almadığınız için de tebrikler :)
İnsan bunları almışken bi tane de gömlek alıveriyim der ama siz dememeyi başarmışsınız
Ben de eşime öyle dedim satmak istemiyorum ben çünkü elimizde hiçbir şey kalmayacak yani
Bi de alıştık büyük şehirdeyiz arabasız çok zor olacak
Bazen gece bi yere davetli oluyoruz toplantı yemek falan oluyor yağmur kar oluyor gidip gelmesi çok zor
Evin kapalı otoparkına koyalım haftaiçi hiç kullanmayalım dedim (oraya ulaşması daha zor, kapının önünde olunca ekmek almaya bile arabayla gidiyoruz yani)
Evet satılırsa yine elde var hiç olacak
6 aydır ödediğimiz taksit de havaya gidecek
Yok vazgeçirdim eşimi
Ama binme sınırı getircem
Lütfen sakince elindeki kredi kartını yere bırak :)
Hiçbir alışveriş sitesine bakmıyorum ne varmış diye bile bakmamak lazım
Cezbediyor
Ben napıyodum biliyo musunuz 60 tl bişey aldım diyelim 100 tl kargo bedava ya
İhtiyacım olmadığı halde 40 tl lik bişey daha alıyodum tamamlamak için
Hep tuzak bunlar
Aynen öyle tuzak gerçektenKuru şeyler çok pahalı değil mi ya? Sebzelerin piyasasını bilmiyorum ama herhalde bayağı aldınız :)
Çocuklardan kısılmıyordur eminim ki
Kendinizden kısmışsınız ama zaten yeterince kıyafetiniz varsa yeşil gömlek de eksik oluversin diye düşünmek lazım
Kızınız ve kardeşiniz güle güle giysin
Gömleği almadığınız için de tebrikler :)
İnsan bunları almışken bi tane de gömlek alıveriyim der ama siz dememeyi başarmışsınız
Ben de eşime öyle dedim satmak istemiyorum ben çünkü elimizde hiçbir şey kalmayacak yani
Bi de alıştık büyük şehirdeyiz arabasız çok zor olacak
Bazen gece bi yere davetli oluyoruz toplantı yemek falan oluyor yağmur kar oluyor gidip gelmesi çok zor
Evin kapalı otoparkına koyalım haftaiçi hiç kullanmayalım dedim (oraya ulaşması daha zor, kapının önünde olunca ekmek almaya bile arabayla gidiyoruz yani)
Evet satılırsa yine elde var hiç olacak
6 aydır ödediğimiz taksit de havaya gidecek
Yok vazgeçirdim eşimi
Ama binme sınırı getircem
Lütfen sakince elindeki kredi kartını yere bırak :)
Hiçbir alışveriş sitesine bakmıyorum ne varmış diye bile bakmamak lazım
Cezbediyor
Ben napıyodum biliyo musunuz 60 tl bişey aldım diyelim 100 tl kargo bedava ya
İhtiyacım olmadığı halde 40 tl lik bişey daha alıyodum tamamlamak için
Hep tuzak bunlar
Internetten alisverisi bi kitap icin yapiyorum valla.. :) okuokuda alacagim kitaplar indirimde olursa hemen sepete atiyorum. 75 tl ve uzeti hem kargo bedeli yok. Eee bende alinca toplu aliyorum indirimle bile baya buluyo...
Selam. Bugün çok güzel bir kolye buldum. Deri ceketime uyumlu tam zevkim birşeydi. 15 tl de pahallı da değildi elime aldım baktım yerine koydum çıktım.
Almadım aklım hala kolyede olsada kendime hakim olabilmeyi başarabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?