Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de öyle. ben çünkü ankarada 1 ay misafirhanede kaldım 900 tl ödedim ve leş gibi bir dönemdi 2 kişilik odada. yani barınma kolay değil bir de hem ankara hem balıkesirde önce önünü görmek mantıklı.Bence ilk etapta şu yasayacaginiz yer sorununu bir halledin derim
merhaba benim anlamadıgım bi kısım var şimdi siz evdeki hakkınızı babanıza devredince Allah gecınden versin babanız vefat edince yine size kalmıcakmı miras eger kardesiniz varsa hani payınızı o satın alsa daha mantıklı olmazmı yada ben anlayamadıysam kusra bakmayın
arabayı satma mevzusuna yorumum arabayı sık kullanıyomusunuz yada ihtiyac oluyomu bizim de evimiz kira mesela arabayı degistik 2.5 yıl kredisi var esim eger guzel ev cıkarsa pesınat yapalım satıpta kredileri birlestririz diyo ama bize arc cok lazım oldugu için ben satma taraftarı degilim
ama eger oyle bi durum yoksa son hesabınıza gore 2bin tl rahatlıkla gecınebilecegınızı dusunuyorum
bide aklıma sey geldi kuzenim ev alırken babası toplu para verdi evin kredisi bitince babasına ödedıler ondan aldıklarını öylede yapabılırsınız hısseyı devretmeden
fıkırlerim bunlar umarım yardımcı olabılmısımdır
S Spizella 50 bin TL peşinatin olacak.
2bin TL kredi için ayiriyorsun.
O evde oturmayıp kiraya verince kira gelirin olacak. Bu açıdan bakınca mantıklı.
Ama sen Balıkesir'de yaşamaya başlayınca eşin ve senin konaklama durumun nasıl olacak. Orasını anlamadım.
Bundan sonra Balıkesir de yaşayacaksınız orada oturacağınız bir ev alma durumunu değerlendirdiniz mi
Bence ilk etapta şu yasayacaginiz yer sorununu bir halledin derim
bence de öyle. ben çünkü ankarada 1 ay misafirhanede kaldım 900 tl ödedim ve leş gibi bir dönemdi 2 kişilik odada. yani barınma kolay değil bir de hem ankara hem balıkesirde önce önünü görmek mantıklı.
Canım ya o ev alma hayali 2yildir her sabah mutlu uyanma sebebim benim biliyormusun:)arkadaşlar eşimle düşündük taşındık bi kaç ev baktık yakın çevreden
kendi apartmanımızdaki evi beğendik
ama 154 bin tl dediler
babam 50 bin tl veririm dedi
biz de onlara ona verecektik
ama sonra krediyi öderken zorlanacağımızı fark ettik
daha doğrusu bir sürü ekstra masraf var
tadilatlar elektrik su abonelikleri vs vs
maaşlar başa baş gelecek borçlarla
para da biriktiremeyeceğiz borç ödemekten
bir de sizin yazdığınız gibi ya işler planladığım gibi gitmez de acilen şehir değiştirmem istenirse????
tüm bunları düşünüp yaza kadar para biriktirmeye karar verdik
parası cebinde olana ev mi yok
kaç defadır hep ev niyetine giriyoruz ama şu an malesef doğru zaman değil
yine de ev alabilme hayali bile güzel gelmişti hemen şunu alırız şuraya koyarız gibi hayallere kapıldık
umarım bi gün gerçekleştirebiliriz
Gülmekten karnım ağrıdıkısacası ben bugün ev almadım
hadi gene iyiyim 150 bin tl harcamadım
inşallah senin için de güzel şeyler olur ve ev sahibi olursun 2018 deCanım ya o ev alma hayali 2yildir her sabah mutlu uyanma sebebim benim biliyormusun:)
Hakkınızda hayırlısı olsun. Ev almak kolay iş değil maalesef,kağıda yazdigimiz gibi olmuyor
Finansal durumunuzu değerlendirip bir birikim planı yapmak en doğrusu bu durumda. Hem gün doğmadan neler doğar belli mi olur belki Balıkesir'de yaşayacağın evi alırsın
aman aman maşallah diyelimNe aldım ki
Aaaaaminnnnninşallah senin için de güzel şeyler olur ve ev sahibi olursun 2018 de