aynen benim de 50 m2 evim :)
tuvalet kağıtları lavabonun altındaki dolaba sığıyor hem de paket açmadan hatta önünde boşluk kalıyo oraya da sabunları paketli şekilde koyuyorum aslında o kadar büyük bir dolap değil sığınca çok mutlu oluyorum. ben de öyle istif malzemelerimin ortalıkta durmasından hoşlanmıyorum tuvaletin üst kısmında da bi çıkıntı var oraya da genellikle kullandığım cif ve çamaşır suyunu koyuyorum. kapının arkasına da organizer astım bi tarafta banyo havlusu saç havlusu ve el havlusu asılı. geri kalan az bi kısımda da saç bakım ürünleri asılı ( tarak, fırça fön mak. düzleştirici, maşa) banyom küçük ama kullanışlı. geriye kalan banyo temizlik malzemelerimi de bi sepete koydum onu da mutlak lavabosunun altındaki dolaba yerleştirdim. banyo ve mutfak için kullandığım ürünleri ayrı ayrı sepetlere koyunca orası da derli toplu oldu :)
salonda da L koltuk takımın,masa ve 2 sandalyem, tv ünitem ve tv, kitaplık, ve son kalan köşede de iplerimi koyduğum tekerlekli metal sepetlerim var . ama ev ferah çok şükür. boydan boya cam
acaba aynı yerde mi yaşıyoruz
evlerimiz benzermiş.
benim lavabonun altında havlular var bir çekmecede
çeyiz diye onlarca havlu yapmışlar bana :)
hiç sevmem dantelli falan ama napiyim atamıyorum da
20 tane falan havlu var
misafir için ek banyo havlusu var 2 tane de
üst çekmecede de saç kurutma makinem maşa düzleştirici bazı temizlik bezleri ve malzemeleri var.
buraya başka şey sığmıyor.
çamaşır makinesi var işte girinti gibi bişey yapmışlar onun üstünde de 2 ayrı dolap var biri eşimin tıraş ve kişisel bakım malzemelerinin durduğu
biri de benim yüz temizleyicilerimin falan durduğu
bunlar dar uzun içi raflı dolaplar
küçük ve ıvır zıvır şeyler sığıyor
salonda bizim de L koltuk
kitaplıklardan yaptığımız tv ünitesi
çalışma masam ve bilgisayarım var
mutfak masamız evin kendinde vardı
bar sandalyesi aldık 2 adet
yüksek bir tezgah gibi masamız.
bi ara fotoğraflarını koyayım hatta bana düzenleme fikirleri verin, özellikle de mutfak için. :)