Kime gidiyorsun canim. Ben gecen sene etimed deki emine gul savciya gidiyordum. Sonra tayin oldum gerci orda devam etmedim. Ama ii bir hekimdi. Birde etimed diger hastanelere gore daha ucuz bir ozel hastanearkadaşlar size bir tavsiyem olacak
özellikle bebek sahibi olmak isteyenlere
sgk nız var ise tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmayı düşünebilirsiniz
ben geçen yıl 12 ay beklemeli doğum paketi içeren sağlık sigortası başlatmıştım
yaklaşık 1200 tl ödemiştim
o sırada biraz fazla gelmişti ama 7 kere doktora da gidip bir sürü tahlil de yaptırmıştım.
bu sene yenilettim 1500 tl kadar tuttu.
hamilelik durumu da olunca özel hastaneleri tercih ettiğim ve ankarada da bunlardan bolca olduğundan önce bir hastaneye gittim, doktoru sevmeyince yine anlaşmalı başka bir hastaneye gittim.
sadece sgk farkı 15 tl ödedim
muayene aslında 105 tl +15 tl imiş.
bazı testler yaptılar 600 tl tutuyormuş
ama sigorta karşılamış oldu.
açıkçası bana avantajlı geldi.
iki senede 2700 gibi bir rakama kontroller testler ve doğum da dahil olunca.
sizle de paylaşmak istedim.
not: sigortanın çok çeşidi var benimki çok tanındık hastanelerde geçmiyor, medicana gibi acıbadem gibi.
medicalpark, liv, koru gibi hastanelerde geçiyor ve daha küçük özel hastanelerde.
Kime gidiyorsun canim. Ben gecen sene etimed deki emine gul savciya gidiyordum. Sonra tayin oldum gerci orda devam etmedim. Ama ii bir hekimdi. Birde etimed diger hastanelere gore daha ucuz bir ozel hastane
Hangi hastanede? Evet eryamanda oturdugunu biliyordum o yuzden soyledim. Bende ankaradayken goksu parkinin oralardaydim. Kolay geliyordu oraya gitmekPınar celtemen doktorum
Şimdilik memnunum elektriğimiz tuttu
Etimed de evime yakın eğer gerekirse ona da bakarım
Hangi hastanede? Evet eryamanda oturdugunu biliyordum o yuzden soyledim. Bende ankaradayken goksu parkinin oralardaydim. Kolay geliyordu oraya gitmek
Hekiminden memnunsan sıkinti yok. Doktorunla kafa olarak uyusmak sart bence. Allahim kazasiz belasiz hayirlisiyla kavusmanizi nasip etsin. Cok guzel bir duygu. Benim oglusum 7 aylik oldu artik. Cok sukurÖnce özel eryaman hastanesine gittim evime 2 sokak falan uzaklığı :)
Ama oradan daha doğrusu doktordan memnun kalmadım. Batıkentteki medicalparka gidiyorum arabayla 8-10 dk da varıyoruz.
Pınar hocaya 2 yıl önce bende gitmiştim ikinci doktor olarak, tatlı bir hanım. Eşide orda doktordu sanırım. Buarada hayırlı olsun bebiş, Sağlıkla kucağına al inşPınar celtemen doktorum
Hekiminden memnunsan sıkinti yok. Doktorunla kafa olarak uyusmak sart bence. Allahim kazasiz belasiz hayirlisiyla kavusmanizi nasip etsin. Cok guzel bir duygu. Benim oglusum 7 aylik oldu artik. Cok sukur
Pınar hocaya 2 yıl önce bende gitmiştim ikinci doktor olarak, tatlı bir hanım. Eşide orda doktordu sanırım. Buarada hayırlı olsun bebiş, Sağlıkla kucağına al inş
Aminn hepimizin bebegini cocugunu ins.
günaydın herkese
bir sürü şey alasım var ama gidip alacak halim yok
evde yiyecek kalmadı market alışverişi şart
Biz de bu hafta alış veriş yapmayacağız.
Dolap baya dolu.
Sadece salatalık almamız lazım, o kalmadı.
Onun dışında yarım kilo kıyma, bütün tavuk, dolmalık biber, domates, biber, marul, mandalina, muz, elma, sucuk, 3 çeşit peynir, 2 çeşit zeytin vs vs :)
Her şey var yani :)
Belki bir de hurma alırız, ama almayadabiliriz var biraz.
Pınar celtemen doktorum
Aa çok şaşırdım beni takip etmişti hamileyken ama tabi o hastanede değildi o zamanlar.
Ev mutfak alışverişine vs dikkat ediyoruz ama iş yerinde sanki 3-5 derken gidiyor benim paralar.
Bu hafta aşırı dikkat etme haftası ilan ettim:)
Evde stoklar full, evden getireceğim hergün, kaçamağı en aza indireceğim :)
Öğle yemeği, ara öğünler hazır cepte :)
Bugün 0 tl şimdilik.
Genel olarak memnundum, ama zaten çok sürmedi 29. haftaya kadar takip edebildi. En önemli kısımlar yok bizde. O hafta kendisi tatile çıkmadan bendeki belirtilerden yola çıkarak test istedi sonuçları şu dr a göster sanmıyorum birşey çıkacağını havanın sıcaklığındandır diyerek ayrıldık. Sonuçları gösterdiğim dr direk sevk etti, preeklampsi sebebiyle 4 gün sonra sezeryan oldum zaten. O testi istemeseydi belki şu an kızım bizimle olmayabilirdi. Tabiki şu an hem daha tecrübelidir hemde beni takip ederken devlet hastanesindeydi, özelde koşullar çok farklı devlete göre, ayrıca hemşerimdi o yüzden gidiyordum bir de kadın dr diye :)Memnun muydun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?