Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı ve ailesiyle geçirecegi bir bayram diliyorum🌻
Ben ve oğluşlarim memelektimde annemlerdeyiz💖esim bayramda mesaide bir bakima iyi oldu tatile gidilecek okul acilacak masraf çok olucak 1000 tl gibi bir mesai ücreti olucak.
Annem ve abim kurbana gittiler bende vekalet verdim büyük oglusuda getirdiler civar bir köyde kesimhanede kesilecek oğlan da hava alır köyde dediler.bizde bebişle evdeyiz sallıyorum uyusun ev süpüreceğim.Esim 4.günü gelecek ertesi günde evimize gideceğiz inşallah.Burada rahatım huzurum yerinde yemek derdim yok annem büyük oğluşun herşeyiyle ilgileniyor,küçügede sabahları 2 saat bakıyor uyuyorum güzel günlerimin bitmesine 4 gün kaldi😖
Abim sabah oğlanlara 200 er tl verdi annemde 250 şer verdi.
Babannem bebeğe çeyrek taktı geçen gün başka hiç kimseyle görüşmedik daha dayımlar teyzemler ananem falan görmedi bebeği.bayram süresince gelirler heralde.Evin icine misafir almıyoruz annemin evi dublex ve bahçeli bahçede oturuyoruz açık havada.Gelen olunca da semaver yakıyoruz bende tatlı falan yapıyorum güzel geçiyor.bebegide bebek arabasında tutuyoruz bahcede herkes uzaktan veya benim kucağımdan seviyor 😊neyseki kimse kucagina falan almak istemiyor 🙏
Annemin komşuları da geldi onlarda kıyafet getirmişler hep yazlık lcw dan onları iade edip kışlık ve son baharlık pijama falan alacağım.yaz karadenizde 1 ay sonra bitecek boşuna giyemeden kalacak.

Hb aldik sedan ikimizde sevmiyoruz
Benim gonlum kirmizidan yanaydi ama malesef renk secmek buyuk luks inci beyazi
Renk seçmek diye bir seçenek yok artık eskidendi o 😂 araba buldummu yapışıp alacaksın.Artık satış elemanları yüzüne bile bakmıyor insanın ,ev parası veriyoruz bir arabaya.Dünyanın hiçbiryerinde araç piyasası böyle değildir herhalde

Renk seçmek diye bir seçenek yok artık eskidendi o 😂 araba buldummu yapışıp alacaksın.Artık satış elemanları yüzüne bile bakmıyor insanın ,ev parası veriyoruz bir arabaya.Dünyanın hiçbiryerinde araç piyasası böyle değildir herhalde

Ben normal buluyorum ya.
Seat 330 tane arabayi Almanyaya sokamamis dunyaya dagilmis
Toyota yuzde 15
Ford yuzde 15 woswogen yuzde 10 ile calisiyormus
Talep cok olunca fiyatlar artar

Ayyyyy çok yoruldum etleri ayarladık

Annemlere gittik ablamlar filan da ordaydı hep beraber yemeğimizi yedik eşim dağıtılacakları dağıtmaya gitti bizde eve geçtik

Yarın tatile gideceğiz 2 güncük değişiklik olur bize de

Ayyy hazırlanmam lazım her yer dandini bir makina çamaşır attım yıkanıyor hepimiz yıkandıkk yine çamaşır çıktı🤦‍♀️🤦‍♀️şimdi küçük cadımı uyutuyorum birazdan valiz hazırlayacağım🤩🤩🤩🤩

X