- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
- Konu Sahibi pure hazel
Günaydin. Harcamasiz bir gün geçirmek dileğiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı olsun link versene canım biz de okuyup gaza gelelim :))Günaydın. Kahvaltı için 2.5 tl harcadım. Öğlen yemeğinde de 4.65 harcarım. Başka da bir şey almam umarım.
Toplam: 7 tl 15 kr
Dün kadınların çoğunlukta olduğu bir sözlük sitesinde tüketim çılgınlığına dur diyen bir başlığı okudum feci gaza geldim. Eşimle konuştum bu kış hiçbir şey almayacağım hiçbir şeye ihtiyacım yok :) sevinçten dört köşe oldu adamcağız :)
Evet linki merak ettim bendeHadi hayırlı olsun link versene canım biz de okuyup gaza gelelim :))
Aynen bize de bi ara gaz olur..ara ara ben de denk gelirsem okumak istiyorum böyle yazılarıEvet linki merak ettim bende
selam kızlar bende geldim.:)
sabah şimdilik bir harcama yapmadım..
Ama iş çıkışı pazara gideceğim. illkai harcayacağım.. burayı günlük gibi düşünüp yazacğım i,nş>)
Ama bugün birde petek temizlemeye gelecekler..150 tl ona vereceğim..petek ve kombi bakımı..
Peteklerimizi taşındığımızdan beridir hiç temizletmedik.. ısı eskisi gibi değil..Yaptıranlar çok memnun..Umarım işe yarar bizde de.Boaş para vermiş olmayalım..
Ama iş çıkışı pazara gideceğim. illkai harcayacağım.. burayı günlük gibi düşünüp yazacğım i,nş>)
Ama bugün birde petek temizlemeye gelecekler..150 tl ona vereceğim..petek ve kombi bakımı..
Peteklerimizi taşındığımızdan beridir hiç temizletmedik.. ısı eskisi gibi değil..Yaptıranlar çok memnun..Umarım işe yarar bizde de.Boaş para vermiş olmayalım..
Hadi hayırlı olsun link versene canım biz de okuyup gaza gelelim :))
Özelden atim kızlarEvet linki merak ettim bende
Bende isterimÖzelden atim kızlar
tamam canım..mutlaka yazağım yarın inş..HAFTASONU bizde petekleri temizletecektik
Ama hastalık olunca önümüzdeki haftaya erteledik
yaptıran arkadaşalrım çok memnun
ısı kaybını bayağı etkilediğini sölüyorlar
buradan da yazarsan sevinirm
benimde markete gitmem gerek yoğurt peynir vs eksiklerim var
harcamasız olamayacak bir gün malesef
Ben geçen ay kombi bakımını yaptırdım 70 tl.HAFTASONU bizde petekleri temizletecektik
Ama hastalık olunca önümüzdeki haftaya erteledik
yaptıran arkadaşalrım çok memnun
ısı kaybını bayağı etkilediğini sölüyorlar
buradan da yazarsan sevinirm
benimde markete gitmem gerek yoğurt peynir vs eksiklerim var
harcamasız olamayacak bir gün malesef
banada gönderirimisiniz linki acaba?mümkünse:.Özelden atim kızlar
Kombi bakımınıda 2 yıldır yaptırmamıştık.. EVet bir arkadaşım tanıdğı onun için uyguna yapacak inş bize.Ben geçen ay kombi bakımını yaptırdım 70 tl.
Petek bakımı için de ayrıca 250 tl alıyorlarmış. Sizin çok uygun geldi bana ama...
Umarımm memnun kalırsınız...Kombi bakımınıda 2 yıldır yaptırmamıştık.. EVet bir arkadaşım tanıdğı onun için uyguna yapacak inş bize.
Hatta sonrası içinde içine özel ilaç atacakmış.. koruyucu.. Umarım güzel bir sonuç alırız..>)
inş canım..Valla o kadar para vereceğiz inş güzel sonuç olur biizm içn..Hem faturayı hem ısıyı etkiliyormuş..Umarımm memnun kalırsınız...
Aynen canım haklısın..inş canım..Valla o kadar para vereceğiz inş güzel sonuç olur biizm içn..Hem faturayı hem ısıyı etkiliyormuş..
Faturayı geçtim ..Isınabilelim yeterki..hem çok ödeyip birde ısınamayınca kötü oluyor açıkcası>(