Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın. Kahvaltı için 2.5 tl harcadım. Öğlen yemeğinde de 4.65 harcarım. Başka da bir şey almam umarım.
Toplam: 7 tl 15 kr

Dün kadınların çoğunlukta olduğu bir sözlük sitesinde tüketim çılgınlığına dur diyen bir başlığı okudum feci gaza geldim. Eşimle konuştum bu kış hiçbir şey almayacağım hiçbir şeye ihtiyacım yok :) sevinçten dört köşe oldu adamcağız :)

Kesinlikle. Dolabima baktim bende ne kiyafet ne ayakkabi ne kaban hicbir eksigim yok. Difrizim de yiyecek dolu. Kislik hazirliklarim tam. Gereksiz harcama yapmicam.hedefim memleketten bi arsa almak. Uzun yillar kiraci olup meslekten dolayi gezecegim icin eve pek ilimli bakmiyorum. Eşimin bi tane babadan arsasi var oraya da müstakil ev istiyoruz emekli olunca. Bazen de düşunuyoruz hayat kötu ikimizfe emekli olunca torunlara bakmaya gideriz kimseye guvenemeyiz diye:KK49:

Günaydın. Kahvaltı için 2.5 tl harcadım. Öğlen yemeğinde de 4.65 harcarım. Başka da bir şey almam umarım.
Toplam: 7 tl 15 kr

Dün kadınların çoğunlukta olduğu bir sözlük sitesinde tüketim çılgınlığına dur diyen bir başlığı okudum feci gaza geldim. Eşimle konuştum bu kış hiçbir şey almayacağım hiçbir şeye ihtiyacım yok :) sevinçten dört köşe oldu adamcağız :)
Hadi hayırlı olsun :KK66: link versene canım biz de okuyup gaza gelelim :))

selam kızlar bende geldim.:)
sabah şimdilik bir harcama yapmadım..
Ama iş çıkışı pazara gideceğim. illkai harcayacağım.. burayı günlük gibi düşünüp yazacğım i,nş>)
Ama bugün birde petek temizlemeye gelecekler..150 tl ona vereceğim..petek ve kombi bakımı..
Peteklerimizi taşındığımızdan beridir hiç temizletmedik.. ısı eskisi gibi değil..Yaptıranlar çok memnun..Umarım işe yarar bizde de.Boaş para vermiş olmayalım..

Ama iş çıkışı pazara gideceğim. illkai harcayacağım.. burayı günlük gibi düşünüp yazacğım i,nş>)
Ama bugün birde petek temizlemeye gelecekler..150 tl ona vereceğim..petek ve kombi bakımı..
Peteklerimizi taşındığımızdan beridir hiç temizletmedik.. ısı eskisi gibi değil..Yaptıranlar çok memnun..Umarım işe yarar bizde de.Boaş para vermiş olmayalım..

HAFTASONU bizde petekleri temizletecektik
Ama hastalık olunca önümüzdeki haftaya erteledik
yaptıran arkadaşalrım çok memnun
ısı kaybını bayağı etkilediğini sölüyorlar
buradan da yazarsan sevinirm
benimde markete gitmem gerek yoğurt peynir vs eksiklerim var
harcamasız olamayacak bir gün malesef

tamam canım..mutlaka yazağım yarın inş..
Evet bende yaptıran çoğu arkadaşımdan olumlu dönüş aldım.. Ve gerçekten farkettim ki petekler eskisi gibi sıcak değil..
Aşağı kısımlara doğru soğuklar..
Biz sıfır taşınmıştık bu eve.. İlk zamanlar aynı derecede çok güzel ısınmıyordu ev..Bakalım umarım umduğumuzu buluruz>)

Ben geçen ay kombi bakımını yaptırdım 70 tl.
Petek bakımı için de ayrıca 250 tl alıyorlarmış. Sizin çok uygun geldi bana ama...

Ben geçen ay kombi bakımını yaptırdım 70 tl.
Petek bakımı için de ayrıca 250 tl alıyorlarmış. Sizin çok uygun geldi bana ama...
Kombi bakımınıda 2 yıldır yaptırmamıştık.. EVet bir arkadaşım tanıdğı onun için uyguna yapacak inş bize.
Hatta sonrası içinde içine özel ilaç atacakmış.. koruyucu.. Umarım güzel bir sonuç alırız..>)

inş canım..Valla o kadar para vereceğiz inş güzel sonuç olur biizm içn..Hem faturayı hem ısıyı etkiliyormuş..
Faturayı geçtim ..Isınabilelim yeterki..hem çok ödeyip birde ısınamayınca kötü oluyor açıkcası>(
Aynen canım haklısın..
Ben kombi bakımını yaptırdım ve petek bakımı için de ayrıca o fiyati duyunca şok oldum erteledik şimdilik bakalım.

Gecen yil ufacik bi tas kum artik her neyse o kaçmis boruya 2 hafta petek sürekli yandi. Kapatamadik . Adam geldi yapti petegi kapattik havalar iyiydi. Ama o iki haftalik fatura yakti bizi:işsiz:

X