- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.747
-
- Konu Sahibi NeuroCathy
teşekkür ederim:)bugün bomba gibi.:) sen nasılsın nasıl hissediyorsun?
topigin hayırlı olsun.
günaydin.:)dün boş bir gün geçirdim tam anlamıyla boşpüf
neyse ama boş günlerin de bir anlamı vardır ...diğerini dolu yapma imkanı sağlar ayıktırır diyelim:)
bugün güne güzel başladım
benim bir uyuşturucum var "bilgisayar oyunu" dertlendikçe tasalandıkça birileri nasıl içkiye sarar sigaraya sarar ben oyuna sardım. dün bütün gün kendimi uyuşturdum maalesef....
bugün bir karar aldım uyuşturucumu bırakacağım... oyunu siliyorum:)
Bugüne o yüzden kararlarım başlığı ile başlıyorum.
Kararlarım:
-Bilgisayar oyununu bırakacağım (hemen şimdi siliyorum o oyunu)
-62 kg oldum, 55 kiloya kadar düşeceğim. En yakışan kilo oydu bana hep (evde spor olarak dans edeceğim, karbonhidrat yemeyeceğim; tatlı, şeker vs, beslenmem sebze ağırlıklı olacak? umarım doğrudur bu mantık hiç diyet bilmiyorum ya hiç)
-Odamı toparlayıp düzenli bir kız olacağım
-Ve bir yere makale, sunuş bir tane bu dönem mutlaka göndereceğim.
Pozitif Durumlar:
Bugün kararlar almış olmam.
Negatif Durumlar:
Nişanlımla sıkıntılarımızı çözmek için hala ne yapacağımı bilemiyorum.Keşke onu neyin düzelteceğini bilsem o konuda da kararlar alabilsem.
Düğünü erteledik biz. Nişanlım çok iyi birisi çok temiz kalpli ama benimle ilgilenmiyordu hiç. Benimle ilgilenmesi gerektiğini bile mesela düğünü erteleyince anladı. Çünkü o öyle davrandığı için hep kararsızlıklarım oldu. İlgisiz, sürekli negatif enerjili (sürekli bir şeylerden şikayet eden) ve kronik mutsuz bir insan. Ama dediğim gibi çok iyi çok dürüst ve eskiden ona gerçekten deli gibi aşıktım şimdi tükenmiş hissediyorum biraz sevgimi yeniden canlandırmak onun elinde. Psikologa başlayacak yakında söz verdi psikoterapi alacak ...günaydin.:)
güne verimli başla
kendine defter al.
yazdiklarini uygula.
ne aklına geliyorsa yaz.
şuraya buraya gidecegim yapacagim felan..
kötü alışkanlıklari sil.
şu soruyu soracagim
nişanlınla ne gibi sorunlarini var?
sen önce nişanlına mutlu edecek bişeyler yap.Düğünü erteledik biz. Nişanlım çok iyi birisi çok temiz kalpli ama benimle ilgilenmiyordu hiç. Benimle ilgilenmesi gerektiğini bile mesela düğünü erteleyince anladı. Çünkü o öyle davrandığı için hep kararsızlıklarım oldu. İlgisiz, sürekli negatif enerjili (sürekli bir şeylerden şikayet eden) ve kronik mutsuz bir insan. Ama dediğim gibi çok iyi çok dürüst ve eskiden ona gerçekten deli gibi aşıktım şimdi tükenmiş hissediyorum biraz sevgimi yeniden canlandırmak onun elinde. Psikologa başlayacak yakında söz verdi psikoterapi alacak ...
Eskiden beri ilgisizdi kisen önce nişanlına mutlu edecek bişeyler yap.
olmadi mi uğraşmazsin.
ilgisizliği nedeni senden sıkılmış olamaz mı?
umarım sorunu çözersin :)
Kronik mutsuz bi insanı mutlu edemezsin. Zamanla o sana değil sen ona benzemeye başlarsın.Düğünü erteledik biz. Nişanlım çok iyi birisi çok temiz kalpli ama benimle ilgilenmiyordu hiç. Benimle ilgilenmesi gerektiğini bile mesela düğünü erteleyince anladı. Çünkü o öyle davrandığı için hep kararsızlıklarım oldu. İlgisiz, sürekli negatif enerjili (sürekli bir şeylerden şikayet eden) ve kronik mutsuz bir insan. Ama dediğim gibi çok iyi çok dürüst ve eskiden ona gerçekten deli gibi aşıktım şimdi tükenmiş hissediyorum biraz sevgimi yeniden canlandırmak onun elinde. Psikologa başlayacak yakında söz verdi psikoterapi alacak ...
işte o yüzden psikoterapi alacak. hep mutsuz nasıl yaşıyor anlayamıyorumKronik mutsuz bi insanı mutlu edemezsin. Zamanla o sana değil sen ona benzemeye başlarsın.
Seni sürekli aşağı çeker, sonra burada boşanma kararsızlığını okuruz. İlişkinizi gözden geçirmelisin bence.