- 27 Haziran 2014
- 132
- 22
- 48
- Konu Sahibi evrimgecirenkiz
-
Muayene ücreti ne kadar ödedin?teşekkürler kızlar :) muhammet beyden gün aldım ama bakalım para durumum nasıl olacak bir sürü masrafım çıktı
200 TL odedim ameliyat 9binden basliyorMuayene ücreti ne kadar ödedin?
Baya bir bütçe ayırman gerekiyor o halde, baska doktorlarla görüştünmu ?200 TL odedim ameliyat 9binden basliyor
Bi drla daha görüştüm ama burun amrliyatyla unlu bir Dr değil. Arda peleni gördüm bugün çok beğendim instgramda ama annem illa dilber diyor kafam çok karisikBaya bir bütçe ayırman gerekiyor o halde, baska doktorlarla görüştünmu ?
ameliyatımı oldum kusura bakmayın bilgisayarım yok grme imkanıım pek olmuyor:) muhammet beye iki hafta önce ameliyat oldum şu an burnumun inmesini bekliyorum ama tahmini,mce başarılı bir ameliyat geçirdim. muhammet bey çok tatlı birisi ayrıca.
merhaba bugün 17. günüm. ben aşırı derecede şiştim ve morardım hala geçmedi morluklarımgeçmiş olsun , nasıl rahat geçti mi ameliyat ? şişlik ya da morarma vs var mı ? ben de ameliyat olmayı dusunuyorum ama kime kararsızım
merhaba ameliyat oldun mu nasıl geçti:)Bende yaptigi burunlari hep inceliyorum ve en begendigim doktor gel gorki ankaradayim ve maddi kosullar belli onun icin yarin aksam ankarada ameliyatim var ve resim olarak hep muhammet beyin yaptigi burunlari ornek gostericem umarim iyi olur hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?