• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugun muhammet dilbere randevuya gideceğim

evrimgecirenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
132
22
48
merhaba arkadaşalr bugün muhammetbeye randevum var. aklım bekir sivriye de kaydı. kardeşim muhammet ney bence diyor. of aklım çok karışık eylülde ameliyat olmayı düşünüyorum. sizce hangisi başarlı? biraz da şans işi biliyorum. burnum kemerli düşük. ama küçük bir burnum var estteiğim başarılı olursa çok minnoş bir burna sahip olacagım diye umuyorum:) sizce hangi, dr ? fikişrleriniz için teşekkür ederim

Muhammet Dilber başarılı forumdan takip ettiğim kadarıyla ama bekir beyi hiç tarımıyorum mutlaka oda iyidir.

Ya benim gördüğüm kadarıyla bekir sivriden şikayet edenler daha çok burunsal problemlerle şikayet etmişler. Muhammet beyden şikayet edenler ise kendi burunşarı büyük olduğu ve muhammet beyin ben bunu çok küçültemem demesinden dolayı. Yani eğer küçük bir burnun varsa ve durumun elveriyosa Muhammet beyi düşün derim ben.

Ben de muhammed beye ameliyat olucam insallah.. acaba ameliyattan sonra ilgisizlesir mi burnumda bi sorun olursa umursar mi diye dusunmuyo degilim..sizce nasil biri o konuda.. sadece kk. Den biliyoruz o kadar yani.. baska bi yerde hakkinda bisi bulamadim.. instagramda da fazla hasta fotosu paylasmiyor.. izin vermiyormus hastalari sanirim.. ben son ameliyat olanlara ulasmak istiyorum yaaa

ameliyatımı oldum kusura bakmayın bilgisayarım yok grme imkanıım pek olmuyor:) muhammet beye iki hafta önce ameliyat oldum şu an burnumun inmesini bekliyorum ama tahmini,mce başarılı bir ameliyat geçirdim. muhammet bey çok tatlı birisi ayrıca.

Bende yaptigi burunlari hep inceliyorum ve en begendigim doktor gel gorki ankaradayim ve maddi kosullar belli onun icin yarin aksam ankarada ameliyatim var ve resim olarak hep muhammet beyin yaptigi burunlari ornek gostericem umarim iyi olur hersey

ameliyatımı oldum kusura bakmayın bilgisayarım yok grme imkanıım pek olmuyor:) muhammet beye iki hafta önce ameliyat oldum şu an burnumun inmesini bekliyorum ama tahmini,mce başarılı bir ameliyat geçirdim. muhammet bey çok tatlı birisi ayrıca.

geçmiş olsun , nasıl rahat geçti mi ameliyat ? şişlik ya da morarma vs var mı ? ben de ameliyat olmayı dusunuyorum ama kime kararsızım

geçmiş olsun , nasıl rahat geçti mi ameliyat ? şişlik ya da morarma vs var mı ? ben de ameliyat olmayı dusunuyorum ama kime kararsızım
merhaba bugün 17. günüm. ben aşırı derecede şiştim ve morardım hala geçmedi morluklarım:( o yapısal br şey ama hiç morarmayanlar da var. benim şansıma:( ameliyat rahat ağrı sızı olmuyor. ama ben çok şiştiğim için onun huzursuzluğunu yaşadım. burnum şiş tabi ama öyle bile herkes çok begeniyor. nefes problemim de vardı benim şu an agzım kapalı uyuyabiliyorum. umarım sorunsuz şekilde herşey devam eder. :) aklında kimler var

Back