Bugün Müdürüm Beni Ağlattı.

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.687
4.431
31
Hastane yemekhanesinde çalışıyorum.Her öğün sonrasi birde ara öğün dağıtımı var.Ve ben dün geç dağıttım.Sebebi de kahvaltı çöplerini toplamamdi.Hasta ve refakatciler hastane kurallarına göre sabah en geç 07.30'a kadar kahvaltılarını yapması gerekiyor.Fakat herkes öğlene doğru kahvaltı yapıyor.Zorlaniyoruz.

Baskı yapıyorlar.Toplamadiniz diye hastalar vermek istemiyorlar.Bazen uyurlarken toplayıp alıyorum.

Neyse sabah 09.00 10.00 arası ara öğün dagitmam gerekiyor.Dun 11'de indim aşağıya bana diyorki.Saat 10'dan sonra aşağı inersen ise başlama.Direk evine git.Biz seni çıkaralım.
Ki ben geç çöp topladigim için tutanak dahi almisim belgeli.Sinirlendim kafaya taktım.Arkadas ta gaz verdi.Aglayacakmisim falan diye.İsim bitti indim bu seferde sana kalp yapıyorum diye gulumsemeden çıktım.Zoruka gitti personelin yanında ağladım herkeste sordu.

Diğer arkadaşlarda benden biraz geç indiler.Calismaya devam ettiler.

Üzülmekte haksız mıyım.

Burada bana dün çöp topla diyen müdürümdü.

Son düzenleme:
Hastalar yemeğini geç yiyor burda sizin suçunuz yokki. Müdür boş yere üstünüze gitmiş. Daha önce bunu müdüre söylemiş miydiniz? Ben zamanında gidiyorum fakat hastalar yemeğini tabağı vermek istemiyor geç yiyorlar diye ?

Evet bir hemşire var.Ara öğün geç dağıttım diye şikayet etti beni kendi mudurlerimize bu şikayetler de sözel olmuyor.Bilgisayar ekranında herkes görüyor.Dun müdürüm.bana çöp topla dedi.

Bugünde kalkmış aşağı geç inersen işe başlama.

Durumunuzu anlıyorum, kızım küvozdeyken fakülte hastahanesinde anne otelinde kalıyordum, sizin gibi yemek dağıtan ablalarımız sabahın erken saatinde kahvaltıyı getirirdi ve ben uyandığımda çoktan kahvaltı gitmis hersey toplanmış oluyordu, ordaki ablaya demiştim ki erken toplamasanız olur mu gece hep bebek emzirdim kahvaltı için 7 çok erken , çok yorgunum uyanamıyorum demiştim ama abla da elimizden gelen bisey yok patron bize kızıyor demişti, ve artık bazı şeyleri masamın üzerine bırakıyordu, ekmek, reçel vs. Allah razı olsun iyi düşünceli bir kadındı, bazı hastalar yemeklerini geç yemek isterdi , tabakları vermezlerdi tartışma çıkardı, gerçekten baskı altında çalışıyorsunuz bunu gözlerimle gördüm, ağlamaniza üzüldüm, baktınız olmadi daha iyi bir iş bulursanız ayrılın ordan , umarım daha iyi bir yerde iş bulursun

İnşallah bulup cikmaya çalışacağım.Bazen bende tabakların içini boşaltın bana verin diyorum hastalara.

Hastalara birşey diyemem.Zor yemek yiyordur ama keyfi yemeyenlerde var.

Ay zaten bu hizmetleri veren şirketlerin müdürleri genelde bir acayip. Ben de hemşireyim ve öğün vaktinde gelmese ben de şikayet ederdim ancak bu şikayet personeli azarlayarak çözülmez. Gerekirse müdür tıpış tıpış gelip dağıtacak, toplayacak. Devletten biz bu hizmeti sunacağız deyip parayı alan şirket az personelle iş çevirmeye çalışıyor.

Yani şikayetleri belgeyle bilgisayar üzerinde mi yapıyorsunuz

Kesinlikle haklısınız iş hayatında oluyor maalesef alışmak gerekiyor kimse laftan anlamıyor müdürünüze tekrar bir durumda açıklayın durumu gerekirse 500 kere de olsa söyleyin

Mobing..Üzülüyorum çık ordan ya dünyaya bir kere geliyoruz elalemin kahrını mı çekeceksin üç kuruş için sana iş mi yok

İnanın müdürlerin çoğu diyetisyen ve gıda mühendisi var. Sabah 8 akşam 5 çalışan ofiste vakit geçiren insanlar.Herkesi rencide ediyorlar.

Birde ara öğün saati bir saat 3 kata gidiyorum. 7 blok yani bir blokta 22 tane oda var hemen hemen. Bir katta kanser hastaları var.
Hemen hemen 70 tane hasta olsun.Bir Katta 3 hasta
Diğer katta 12 hasta
Asansör bekliyoruz geç geliyor.Cunku 2 asansör kullanıyoruz.Her personel biniyor.

Bana özellikle müdürüm ara öğünde çöp toplama söyledi kahvaltı çöpünü.Buna rağmen işten cikartalim dedi.Bu zoruma gitti.

Ruh hastası çok da bizim memlekette nedense özellikle mobbing yapacak ruh hastalarını cımbızla seçip yönetici yapıyorlar

Valla kanka burdan çıksan bile bulacağın yer yine aynı olacak ruh hastası mekanı olacak. O yüzden derim ki diş göster. Müdüre cevap ver mesela ee çöp topla demiştin abicim topladım aynı anda nasıl yemek dağıtayım/toplayayım sadece 2 elim var de. Ben de dediğini yaptım, söylediğin şey de mantıkdışı şimdi de saçmalayıp çıkarma tehdidi sunamaz kardeşim de. Yüzüne yüzüne söyle. Çıkarırsa da b.kunu yedirip öyle gidersin.

Zaten bunu söyleyemedigim için anlattım.Sonra babama anlattım.Bosbogazlik ettim boşver boylelerini takma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…