• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu bugün itibariyle almış olduğum yatak odası takımım...

Pelerinli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
794
18
118
Ankara
Merhaba kızlar bugün nişanlımla gidip yatak odasını aldık aynen eklediğim resimdekiler var,tuvalet masası, iki komodin, dört kapılı dolap, puf, ayna ,aynı başlıklı baza (160-200) şimdi canımın neye sıkıldığını söyleyeyim, dediler ki nasıl sığdıracaksınız elbiseleri bu dolaba:(:(:( beş kapılı alsak paket değişiyo ve fiyat 5000 iken 6000 oluyo,alsanaalsanasmile sırf şifonyer ve beşli gardolap olmadığı için ,ne olur bişiler söyleyin kızlar ya :( Bütçemiz buna yetti gönül isterdi fazlasını hem para yetmiyo hem de kiraya çıkcaz ,bizi ev alana kadar bi 5 -10 sene idare etsin tek yeter dedik....siz ne diyosunuz her türlü yoruma açığım güzeller.:gitme:

Eklentiler

• $633945853374673750.webp
    $633945853374673750.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 92
  • $dört kapılı.webp
    $dört kapılı.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 103
  • $beş kapılı.webp
    $beş kapılı.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 96
çok güzel cnm güle güle kullan,en sevdiğim renkler,bende sadece beyaz beğendim odam küçük olduğu için ama aklım bu renklerde kalcak

canım cok güzel ben cok begendim kirada oturcagın için zaten kesinlikle 5 li alma yatak odanın buyuk olcagını nerden bilebilirsin. bence cok güzel mutlulukla kulan.

tşk ederim arkadaşlar bu hafta sonu bakalım ev için de bakıcaz, inanın bana şuan daha iyiyim,düşünmekten kafayı yemiştim...
ve bu arada daha iyileri sizin olsun kızlar
opuyorumnanaktan

Bence gayet hoş bir takım, dolabın küçüklüğünü dert etme, yatak odasında büyük dolap insanın içini sıkıyor bence, hem ben gece aynaya da bakamıyomdelikafadulden çok fazla korku filmi izlememek lazım, ben çocuğum olursa izletmicem :lepi:

benim bu takımda beğenmediğim tek şey var, o da yatağın etrafındaki çerçeve, her Allah'ın günü ben ona çarparım yaa kaydirigubbakcemile3

kıyafetlerini sığdırmakta zorlanabilirsin canım ama her evinde yatak odası büyük olmuyor. benim 6 kapılı ilk evimde sığmadı böldüm mecburen dolap başka odadaydı

benim 6 kapılı, kıyafet çok diye gittik öyle aldık.
oda küçücük kaldı, eşya dediğin portatif olacak yaa ben kimseyi dinlemedim şimdi de taşınsam bunlar nasıl sığacak diyorum.

yaa zaten evlencek çiftlere sağolunlar herkesin verecek bir fikirleri oluyor (ama para veren hiç olmuyor), siz beğenip aldıysanız problem yok canım , ileride yer problemi yaşarsanız çeşitli alternatifler zamanla üretilir.

Back
X