- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
Merhaba kızlar konu yatak odası olunca buraya yazayım dedim yeni evliyiz merinostan 1.5 ay önce yatak odası takımı aldık. baza başlık ve mutfak masası sandalyeleri aldık. ilk geldi gardrop kuruldu baza ve başlık makyaj masası geldi. ilk kurulumda baza yanlıştı başlık sıkıntılıydı değişti baza hala duruyor. yatak sığmayınca bazayı ölçtüm 160 lık istememize rağmen 150 olandan getirilmişti bunu belirtip gelen ustaya bakın isterseniz dedim gerek yok biliyorum dedi.. farkında olarak belki biz farketmeyiz diye kurmuş adam. makyaj masası ayağı kırıktı parçasını 2. gelişte düzelttiler şifonyer 5.6 kez gelmelerine rağman hala kurulamadı illaki bir parçası eksik geliyor, tam olduğunda da montaj ekibi ilk seferde doğru kuramıyor ayakları ters takılıyor biz farkediyoruz düzeltiyorlar.. mutfak masası ise ilkinde tasırken kırdılar 2.de getirdiler hala sandalyeleri doğru gelemedi bizim seçtiğimiz dışında tüm renkleri denediler nerdeyse...
moralim çok bozuldu hala sandalyeler yok baza değişmedi ve şifonyerin kulp ve vidaları eksik diye yarım bıraktılar. ne yapacağım bilmiyorum ama bir daha ordan almam.
moralim çok bozuldu hala sandalyeler yok baza değişmedi ve şifonyerin kulp ve vidaları eksik diye yarım bıraktılar. ne yapacağım bilmiyorum ama bir daha ordan almam.