- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
Yok bibi ya şaka oldunu sanmam bir kaç kez daha duydum ben kemalden allah allah kız yakında daha iki üç program önceYok yaw şaka gibi bişeydir olsa bütün türkiye duyardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bibi ya şaka oldunu sanmam bir kaç kez daha duydum ben kemalden allah allah kız yakında daha iki üç program önceYok yaw şaka gibi bişeydir olsa bütün türkiye duyardı
Bilmem artık. Bi saç boyalı olmasa zaten parlar. Ne gerek varKöpürmemesi daha iyi. İçinde kimyasal yok demek oluyor bu.
Ne içinmiş bu canımKızlar karışımı buldum. Zeynep yazmış çok soran olunca.. İlgilenen olursa diye ekliyorum buraya.. Ben denemeyi düşünüyorum.. Saç kremi kullanın demiş sonrasında. Ben hamadinin saç kremini kullanacağımmmmm
Johnson baby büyük boy sampuna 2 adet bepanthene ampul, küçük şişe jojoba yağının ceyregini, 10 adet d.kontrol hapı ( toz haline getirip )
saçları parlatıyo, canlandırıyo.. bi nevi bakım yapıyo işte.Ne içinmiş bu canım
Valla bende bakdım şimdi evlendiğine dair bişey bulamadım kafa yapıyorlar heralde ben azından
duyduma eminim oysaki
Onuda şimdi okudum zaten bi işede aşk karışmasın şaşarımÖykü- Kemal mizansenine de inandımıydın zamanında?
Kemal oyku serterle birlikte degilmi ya...Kemal'le ivana birlikde değiller,Kemal yeni evlendi canım :) ivana erkek gömleği nasıl kombin edilir diye göstermek için almışlar birlikde,şampuanın içine konanı Zeynep söylemedi zaten üstü kapalı geçti.
Kim kiminle anlamadım ben kulağımla duydum geçen programda kemal sevgili eşim diye konuştu matrak geçiyorlar heralde.Kemal oyku serterle birlikte degilmi ya...
Herhalde.instagramda birlikteler ask dolu cumleler ettiler falan.belkide reklamdir.kemal daha cok ivanayla samimi duruyoKim kiminle anlamadım ben kulağımla duydum geçen programda kemal sevgili eşim diye konuştu matrak geçiyorlar heralde.