- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.621
Nomade nasil bir koku? Merak ediyorum dachloe no made
canım bende sample vardı edp si böyle baharlık bir koku çiçeksi hoş baharatsız nasıl desem sanki biraz ekşilik biraz çiçeksilik var içinde ilk sıktığında yoğun sonra daha güzelleşiyorNomade nasil bir koku? Merak ediyorum da
Yani sekerli ya da boğucu agir bir koku değil? Ciceksi kokulari severimcanım bende sample vardı edp si böyle baharlık bir koku çiçeksi hoş baharatsız nasıl desem sanki biraz ekşilik biraz çiçeksilik var içinde ilk sıktığında yoğun sonra daha güzelleşiyor
Değil kesinlikle bende sevmem şekerli baharat boğucu parfümleri çok güzel bence ama en güzel hafif ve pudramsı çiçeksi koku chloe love story efsanedir benim için onu denemelisiniz birde yeni çıkmış lucia o da çok güzel sevilden deneyinYani sekerli ya da boğucu agir bir koku değil? Ciceksi kokulari severim
Teşekkür ederimDeğil kesinlikle bende sevmem şekerli baharat boğucu parfümleri çok güzel bence ama en güzel hafif ve pudramsı çiçeksi koku chloe love story efsanedir benim için onu denemelisiniz birde yeni çıkmış lucia o da çok güzel sevilden deneyin
Mutlaka bakmalsın canımmTeşekkür ederimlove story parfümünü de merak ediyordum
Chanel chance eau de tendreyaz için ağır olmayan, iç baymayan, freshlik noktasında da çok kolonya gibi de kokmayan naif, zarif parfüm önerilerinizi alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?