- 20 Ocak 2020
- 184
- 161
- 23
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.401
bugün değişiklik olsun diye kullanmaktan sıkıldığım black opiumu sıktım. keşke sıkmasaydım cidden sıkılmışım ben bu kokudan
ilk orjinalini kokladım çok beğendim açık parfümünüde çok severek kullandım bitirdim bidaha aldım niyeyse en son aldığım beni fazlaca baydı kahveli vanilyalı böyle aslında çok güzel iştah açıyo bende tatlı yediriyo sürekliben de orjinal diye iddia edilen bir satış noktasından aldım, herkes çok övmüştü bu kokuyu. ama bana çok yağlı ve ağır geldi.beğenmedim.belki de orjinali de öyledir, benlik bir koku değil
ilk orjinalini kokladım çok beğendim açık parfümünüde çok severek kullandım bitirdim bidaha aldım niyeyse en son aldığım beni fazlaca baydı kahveli vanilyalı böyle aslında çok güzel iştah açıyo bende tatlı yediriyo süreklibi süre sonra sıkıyor ama bayıyor insanı doğruya doğru..
kesinlikle çok haklısın herzaman sıkılacak gündelik bir koku değil arada sıkmak lazım saklıyorum işte bakalım nezaman özlicem kokusunu bozulmadan kullanıp bitirebilirsem ne ala yoksa çöpe gidicekbence o koku sık sık değil de, sadece özel davetlerde vs ya da üstteki kombine göre sıkılmalı, 212 sexy gibi bir süre sonra baygınlık getiriyor.. özletsin kendini az bakın nasıl hoşunuza gider
katılıyorum canım gerçekten her mevsime her ortama uyan bir koku :)Dior pure poison sıktım. Her mevsime uyan joker bir koku:))
Geçen ay aldıgımdan beri şişemin %20 sini kullanmışım. Baya seviyorum
şu parfümün de üretimini durdurdular ya efsane bi kokusu var halbuki.Chopard Wish
internette var ama?şu parfümün de üretimini durdurdular ya efsane bi kokusu var halbuki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?