- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.161
Evet canım ama poison girl ikisinden de daha iyi olmuş bence. Ben onlarıda çok seviyorum ama poison girl en iyisi olmuş o tarzın.Ben edp sini kokladim boynerde ilk basta farkli gibi gelmedi ama sonradan degisti harika bi koku oldu cok begenmistim black opiumda mesela oda basta farkli kahveli koktu en son ki hali bildigin la vie kokuyodu bu yeni kokular hep birbirinin ayni gibi nasi desem yeni bi sarki cikar ama eski sarkilarin sozlerinden alinti gibi olur ya onun gibi bisey
Evet bencedee acik parfumunu yapmasini bekliyorum d&p nin iste bakalim nasil yapicak merakla bekliyorum orjinaline okadar para veremem cunkuEvet canım ama poison girl ikisinden de daha iyi olmuş bence. Ben onlarıda çok seviyorum ama poison girl en iyisi olmuş o tarzın.
Mesela bana :)) keskin bsey var dokunan ne seviyorum ne sevmiyorum kararsız kalıyorum o parfümde hatta bunu layd millionda da yasadm. Icinde beni rahatsız eden bsey var.Canım kimisine paçuli ve tuz notası keskin geliyor o yüzden söyledim:) yoksa bence de güzel parfüm
Meyvelerin verdiği tatlılıkla şekerlenen çiçeksi kokuları sevenlerin çok beğeneceğini düşündüğüm bir parfüm. Özellikle benzettiğim kokular Armani Si ve Ysl Mon Paris karışımı gibi diyebilirim. Onlardan çok daha baskın ve kaliteli buldum.Christian Dior Miss Dior Absolutely Blooming
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?