- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.001
kışı getirmişsin :)Thierry Mugler Alien ‘ a düştümm :))
Evet :)) gündüzleri artık o kadar bayıcı sıcaklar olmadığından bence bu koku sıkılabilir diye düşünüyorumkışı getirmişsin :)
Ben de Alien istiyorum. Öncelikle küçük bir sample alıcam inşallahEvet :)) gündüzleri artık o kadar bayıcı sıcaklar olmadığından bence bu koku sıkılabilir diye düşünüyorumbeni hiç baymadı aksine kokusu burnuma geldikçe böyle mest oldum diyebilirim
Ben de Alien istiyorum. Öncelikle küçük bir sample alıcam inşallah.
Sence nasıl canım, ağır mı?
Bana göre ağır değil. Yani tabi elbette kuvvetli, çok kalıcı bir parfüm ama bana göre ağır değil. Benım ağır koku algılayışım biraz daha farklı türde. Bu kokuyu sana anlatmam mümkün değil çok güzel ve çok farklı. Mutlaka denemelisin.Ben de Alien istiyorum. Öncelikle küçük bir sample alıcam inşallah.
Sence nasıl canım, ağır mı?
Denemiştim canım. İlk başta çok ağır ne olduğunu tam anlayamadım, sanırım 2-3 saat geçtikten sonra baya güzelleşti. Ama kokunu açılması için baya süre geçmişti. Bu koku ile ilgili beni düşündüren şey bu süre olmuştu.Bana göre ağır değil. Yani tabi elbette kuvvetli, çok kalıcı bir parfüm ama bana göre ağır değil. Benım ağır koku algılayışım biraz daha farklı türde. Bu kokuyu sana anlatmam mümkün değil çok güzel ve çok farklı. Mutlaka denemelisin.
Ben ilk sıktığımdaki kokusunu da çok sevdiğim için sanırım o yüzden bana ağır gelmiyor:)Denemiştim canım. İlk başta çok ağır ne olduğunu tam anlayamadım, sanırım 2-3 saat geçtikten sonra baya güzelleşti. Ama kokunu açılması için baya süre geçmişti. Bu koku ile ilgili beni düşündüren şey bu süre olmuştu.
O zaman güle güle kullan, gerçekten çok güzel bir koku.Ben ilk sıktığımdaki kokusunu da çok sevdiğim için sanırım o yüzden bana ağır gelmiyor:)
Bugün britney spears midnight fantasy sıktım..
Ysl mon paris denedin mi? :) tam mesajımın üstüne gördüm. Bu kokuyu çok beğenirsin o zaman.lancome miracle ( eyfelden almıştımm ama pek sevemedim, fresh bir koku ama meyve kokusu sıfır. sadece çiçek ve baharat. ben azıcık meyveli ve şekerli olanları seviyorum :)
selamm yok onu bilmiyorumm ama cherie yi denemiştim.. pek beğenmedim çünkü hafiften patlamış mısırımsı kokuyordu. ve içinde paçuli var sanırım. ama bunu denicemm :)) açığı var mıı?Ysl mon paris denedin mi? :) tam mesajımın üstüne gördüm. Bu kokuyu çok beğenirsin o zaman.
Bunda patlamış mısır yok:) bunun cherie ile benzerliği meyve notalarında:) açığı var mı inan hiç bilmiyorum canım ama dekant satısları falan oluyor 5-10 mllik falan o sekilde deneyebilirsin kalıcılığını vs. Veya ilk sephorada bileğine orjinalini sıkıp sonra herhangi güvendiğin bir acık parfümcüye gidip onuda diğer bileğinde deneyip karşılaştırma yapabilirsin. Bu parfümü beğeneceğinden eminim.selamm yok onu bilmiyorumm ama cherie yi denemiştim.. pek beğenmedim çünkü hafiften patlamış mısırımsı kokuyordu. ve içinde paçuli var sanırım. ama bunu denicemm :)) açığı var mıı?
ya ben pek güvenemiyorum ve sayfa ismi bilmiyorum instagramda. sephora da baya uzaktaa ama dışarı çıkınca oralara gidersem bakıcam not aldım.. fragrantica dan baktım evet çilek varr ama paçuli de var nefret ediyorum paçuliden yaa o varsa genelde parfümü sevmiyorumm nedense ama yine de deneyeceğim. sanırım açığı vardı öyle hatırlıyorum çünkü adını baya duydum..Bunda patlamış mısır yok:) bunun cherie ile benzerliği meyve notalarında:) açığı var mı inan hiç bilmiyorum canım ama dekant satısları falan oluyor 5-10 mllik falan o sekilde deneyebilirsin kalıcılığını vs. Veya ilk sephorada bileğine orjinalini sıkıp sonra herhangi güvendiğin bir acık parfümcüye gidip onuda diğer bileğinde deneyip karşılaştırma yapabilirsin. Bu parfümü beğeneceğinden eminim.
Paçuli sandığın gibi hissedilmiyor ben demek istediğini anladım senin. Keskinliği sevmiyorsun ama bu kokuda hiç keskinlik yok.ya ben pek güvenemiyorum ve sayfa ismi bilmiyorum instagramda. sephora da baya uzaktaa ama dışarı çıkınca oralara gidersem bakıcam not aldım.. fragrantica dan baktım evet çilek varr ama paçuli de var nefret ediyorum paçuliden yaa o varsa genelde parfümü sevmiyorumm nedense ama yine de deneyeceğim. sanırım açığı vardı öyle hatırlıyorum çünkü adını baya duydum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?