Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabahtan beri ev işi yapıyorum malesef: Bulaşık yıkadım Yemek yaptım Çamaşır yıkadım Çamaşır astım Toz aldım Süpürge yaptım Ortalığı Topladım Banyo ve tuvaleti temizledim...
salonu süpürdüm mutfak perdesini makineye attım camını sildim çorba koydum o ara dahada bişey yapmadımm yapasımm da yokk-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- oysaki bidolu iş beni bekliyorrr sevmiyorumm ev hanımlıgınıı namköörrr çok namkörr çooookkksempatiksalakcinni
çok sevdim ben bu bölümü, zambakcım seni takip edip geldim opuyorumnanaktan tam benim gb bir temizlik hastasının topiği olmuş kaydirigubbakcemile3 az önce eve geldim, yemeğimi yedim kulübe girdim arkadşlarımla konuştum...biraz sonra temizliğe başlıycam...yarın çok işim var çünkü akannehir mutfak dolaplarımı silicem yatak odamda komidinleri ve şifonyeri düzeltip yeniden yerleştiricem yatak odasını temizliycem yatağımın altı baya tozlu, bazalı olduğu için tüm toz altında birikiyor kafamçokkarıştı sonra çarşaflarımı değiştircem evi süpürüp, toz alcam koltuklarımı silcem, halımı fırçalarım geri kalanıda yarın yaparım