• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün genel seçim olsa oyumu ....

Bugün genel seçim olsa oyumu

• Ankete Katılan
    399

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.287
3.049
658
İstanbul
Merhaba
Genel seçimler bugün olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz diye bir anket yaptık.
Cevap seçenekleri sadece mecliste koltuğu olan partiler ve kararsızlardan oluşmaktadır. Diğer anketi kapattık zira oy çalınma dedikodularının önüne geçilemiyor. İnsan karşısındakini kendi gibi belirmiş ya neyse ...

- Dikkat kimin hangi partiye oy verdiği gözükmektedir !

http://www.kadinlarkulubu.com/turki...elediye-baskanligi-icin-secim-olsa-oyumu.html

akp :72::72: eminim akp nin gezi yüzünden oyları daha da artı efendi dürüst insanların :72:

sonuna kadar akp :72:

Kazen bey diğer ankette ki bütün seçenekler bunda yok galiba değil mi? tepki olarak hiç birine oy vermem seçeneği de olsaydı keşke :)

mesela ben diğer ankette şu şıkkı işaretlemiştim; Bağımsız veya diğer bir parti.....

ama bunda olmadığı için seçim yapamadım.

son secenegı görmedim.....sanırım bız oy kullandıktan sonra konuldu....bu şartlarda oyumu hiçbirine vermezdim.....

Kapatılan anketteki gibi oyum ve fikrim değişmedi.
Tepkimi koymak için hiçbirine oyumu vermeyeceğim.

AKP bu zamana kadar gelmiş en başarılı parti.Ülkeme çok yakışıyor başbakanı ve arkadaşları.Daim olsunlar Allah ım onları iç ve dış düşmanların şerrinden muhafaza etsin:72::nazar:

Ülkede tek başıma kalsam da AKP ve CHP'ye benden oy gitmeyecek, ölsem daha iyi:9::9:

oy kullanmam diyodum ama mune baskanliginda kkp kurulyrsa bakariz :1:

ayy bazı yorumları gorunce butun moralım alt ust oldu valla şaşkınlıktan bayılazayım :52:

boş oylar birinci olan partiye gider söylentisinden ve birinci bence akp olacağından oyum akp ye ucundan kıyısından değmesin diye tasvip etmesemde chp ye oyumu veririm...asıl seçime daha var bugün ki fikrim bu yarın belkide hiç oy kullanmama kararı verebilirim...sıkıldım hepsinden...

daha öncede söylediğim gibi özaldan sonra gelen en iyi lider ve ülkemizin her geçen gün geliştiğini görmek bana onur veriyor tabiki AKP:72:

AKP ye veririm büyük ihtimalle, hele hele son 1 haftadır karşılaştığım muameleden sonra...

Son düzenleme:
Back