• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün diyetisyene gideceğim

• Konu Sahibi Konu Sahibi setu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

setu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
954
6
0
Ankara
bende kilo almak istiyorum ama olmuyor. yeni kürtaj oldum doktorum bile tekrar hamile kalmadan önce kilo alıp vücudunu toparlamalsın çok zayıfsın dedi. 1.75 boyundayım 54kiloyum. ideal kilom 66 civarı. geçen kan testi yaptırdım demir eksikliği var ve hatta yerlerde sürünüyor. zaten aşırı derecede yorgunluk hali var. doktor hergün haşlanmış yumurta ve et yemelisin dedi. eti sevmiyorum onun yerine kuru baklagil yemeye çalışıyorum. bugün diyetisyene gideceğim bakalım alcağım listeyi uygulayacağım. çünkü bu halimi hiç sevmiyorum. eşimde sürekli çok zayıfsın diyor.

bende kilo almak istiyorum ama olmuyor. yeni kürtaj oldum doktorum bile tekrar hamile kalmadan önce kilo alıp vücudunu toparlamalsın çok zayıfsın dedi. 1.75 boyundayım 54kiloyum. ideal kilom 66 civarı. geçen kan testi yaptırdım demir eksikliği var ve hatta yerlerde sürünüyor. zaten aşırı derecede yorgunluk hali var. doktor hergün haşlanmış yumurta ve et yemelisin dedi. eti sevmiyorum onun yerine kuru baklagil yemeye çalışıyorum. bugün diyetisyene gideceğim bakalım alcağım listeyi uygulayacağım. çünkü bu halimi hiç sevmiyorum. eşimde sürekli çok zayıfsın diyor.

Belki kemiklisindir,çünkü ben 170 iken 50 kiloyken çok severdim halimi..
Şimdi 66'yım o ayrı da:1:
Kilo almak için iştah olmalı insanda.Biz kilolulara kilo almak ne kadar kolaysa size de o kadar zor almak sanırım..
Ama ben şu an diyetteyim ve 55 kg olsam hayır demem yanisempatiksalakcinni
Bennce kansızlığın zayıflıktan değil,düzgün ve dengeli beslenememektendir.Et yemelisin en başta tabii ki.Bir se yemeklerle beraber çay tarzı şeyler içersen sanırım demir eksikliği oluyormuş.Adet kanamaların uzun sürüyorsa,polip miyom tarzı sıkıntıların varsa da demir eksikliği oluyor aşırı kanamadan..Yoksa zayıfken hamile kalmak çok daha iyi,aldığın kiloyu tolere edebilirsin..
Yine de kolay gelsin,umarım istediğin kiloya gelebilirsinkaydirigubbakcemile5

Back