- 31 Mayıs 2018
- 5
- 4
- 1
- 34
- Konu Sahibi Selenbadem
-
Öncelikle kolay gelsin inşallah kilo verebilirsiniz kilonuz kaç acaba bende zayıflamaya çalışıyorum çok ümitli degilimbugün diyet’e başlayan cancanlar, birbirimize destek olalım ve azimle şu fazlalıklardan kurtulalım.
Kimler neler yapıyor, neler yiyor.
Ben benim diyetisyenin tavsiyelerini de burada paylaşacağım. Bir kaç denediğim yöntem var işe yarıyor onları da paylaşacağım. Göbek, basen kış kış
Merhaba, evet gayet iyiyim şuan çok fazla açlık çekmiyorum. 82 kiloydum şuan 80 e düştüm azim ve hırs ile devam ediyorum. Bende yemek yemeye bayılıyorum fakat 5 lokma almak yerine 2 lokma alıp bırakıyorum.Öncelikle kolay gelsin inşallah kilo verebilirsiniz kilonuz kaç acaba bende zayıflamaya çalışıyorum çok ümitli degilim((( Yemek yemeyi çok seviyorum ((
Bende bir aydır dikkat ediyorum 79.1 den zar zor 75.8 e düştüm on beş kilo daha vermek istiyorum bakalım inşallah verebilirizMerhaba, evet gayet iyiyim şuan çok fazla açlık çekmiyorum. 82 kiloydum şuan 80 e düştüm azim ve hırs ile devam ediyorum. Bende yemek yemeye bayılıyorum fakat 5 lokma almak yerine 2 lokma alıp bırakıyorum.
Bence yavaş vermek daha iyi. Ben de 3 ayda 10 kilo verdim. Bir beş kilo daha verip bitireceğim kısmetse. Geçen hafta bildiğin ne varsa yedim. Şimdi burada yazmayım ama çok yedim. Sırf dört kere tatlı yedim mesela. Sonra bir baktım iki kilo almışım. İki gündur diyet dönemine döndüm tekrar. O iki kilonun fazlası gitti şu an. Demem o ki yavaş verince koruması daha kolay olur.Bende bir aydır dikkat ediyorum 79.1 den zar zor 75.8 e düştüm on beş kilo daha vermek istiyorum bakalım inşallah verebiliriz
Haklısınız sanırım sabırsızım yaz geldi kıyafetlerim olmuyor eşim sürekli eleştiri halindeBence yavaş vermek daha iyi. Ben de 3 ayda 10 kilo verdim. Bir beş kilo daha verip bitireceğim kısmetse. Geçen hafta bildiğin ne varsa yedim. Şimdi burada yazmayım ama çok yedim. Sırf dört kere tatlı yedim mesela. Sonra bir baktım iki kilo almışım. İki gündur diyet dönemine döndüm tekrar. O iki kilonun fazlası gitti şu an. Demem o ki yavaş verince koruması daha kolay olur.
Ben ara öğün yapmayı bırakınca-en azından öğlen öncesi ara öğününü- daha güzel kilo verdim. Bir de 3 kiloda da görünür aslında. Sadece verdiğin kilonun ne kadarı yağ o önemli. Sadece az yemekle olmiyor. Özellikle günlük protein aliminiza dikkat edin derim.Haklısınız sanırım sabırsızım yaz geldi kıyafetlerim olmuyor eşim sürekli eleştiri halinde(( gözle görülür bir şekilde verirsem rahatlicam biraz
Ben zaten isimden dolayı çok öğün yiyemiyorum ekmek tatlı ile başım dertte bırakamıyorum bi türlüBen ara öğün yapmayı bırakınca-en azından öğlen öncesi ara öğününü- daha güzel kilo verdim. Bir de 3 kiloda da görünür aslında. Sadece verdiğin kilonun ne kadarı yağ o önemli. Sadece az yemekle olmiyor. Özellikle günlük protein aliminiza dikkat edin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?