Nerelerinden ne uyduracaklarını şaşırdılar.
Doğum hamilelik denen şey kolay mı... Diğer tarafa gittim gittim geldim…
Nasıl alaka kurmuşlar acaba
Ne manağİyi geceler öncelikle rahatsız ediyorum kusura bakmayın şimdiden
Bugün çok tuhaf bir şey duydum doğru mu bilmiyorum bana cahilce ve saçma sapan geldi.
Yeni evli bir kadın 40 li olurmuş. Doğum yapmış kadın kadar olurmuş doğum yapmış kadınla aynı olurmuş
Çok saçma sapan değil mi. Ve inanmayın öyle şeylere dememe rağmen hâlâ inanmalarına ve beni bastırmaya çalışmalarına ne diyeyim
Bi ç.k girecek yani alt tarafı, bu ölecek gibi alevlenmeleri nedir yani gerçekten çok afedersiniz?İyi geceler öncelikle rahatsız ediyorum kusura bakmayın şimdiden
Bugün çok tuhaf bir şey duydum doğru mu bilmiyorum bana cahilce ve saçma sapan geldi.
Yeni evli bir kadın 40 li olurmuş. Doğum yapmış kadın kadar olurmuş doğum yapmış kadınla aynı olurmuş
Çok saçma sapan değil mi. Ve inanmayın öyle şeylere dememe rağmen hâlâ inanmalarına ve beni bastırmaya çalışmalarına ne diyeyim
Neyyİyi geceler öncelikle rahatsız ediyorum kusura bakmayın şimdiden
Bende bir anlasam ne mana, neden diyorum bir de öyle derler demeleriNe manağ
SaçmalıyorlarBi ç.k girecek yani alt tarafı, bu ölecek gibi alevlenmeleri nedir yani gerçekten çok afedersiniz?
Eskiden öyle imişNeyy
Evden çıkma otur kocanla seviş olayının geleneksel yorumu heralde
Doğurmak ile ne ilgisi var hayret doğrusu
Bunun yanlış olduğunu anlatamamak...Bir sey ogrenmis sayilmazsiniz zaten bosverin
Ne dediğini anlasam bir deİyi geceler öncelikle rahatsız ediyorum kusura bakmayın şimdiden
Yanlış olduğunu anlatamazsınız, belli yaş üzeri insanlara düşünceniz yanlış derseniz sizi cahil kendilerini bilge ilan ederler zira nenelerinden dedelerinden atalarından duyduklarını doğru kabul edip uygulamaya alışmışlar.Bunun yanlış olduğunu anlatamamak...
Doğuda var böyle bir inanç, bana da çok söylendiİyi geceler öncelikle rahatsız ediyorum kusura bakmayın şimdiden