Diloss1 🍒💐🪶🪽✨🫧 Kayıtlı Üye 10 Eylül 2020 752 966 53 23 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Diloss1 #1 Anlayan birisi rica etsem yorumlayabilir mi? Artik cebim delindi fal icin ucretli bakamiyorum ama ihtiyacım var bu aksam...
Anlayan birisi rica etsem yorumlayabilir mi? Artik cebim delindi fal icin ucretli bakamiyorum ama ihtiyacım var bu aksam...
Venuslukedi Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2020 151 98 33 24 27 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Diloss1 #2 Ben falını böyle toplu yerlere atma derimkötü niyetli kötü enerjili insanlar da var sonuçta
Diloss1 🍒💐🪶🪽✨🫧 Kayıtlı Üye 10 Eylül 2020 752 966 53 27 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Diloss1 #3 Venuslukedi .!.: Ben falını böyle toplu yerlere atma derim❤kötü niyetli kötü enerjili insanlar da var sonuçta Genişletmek için tıkla... Ne gibi zarar veya kotu enerji verebilirlerki kahve telvesine bakarak meraktan soruyorum yorumlanmadi zaten
Venuslukedi .!.: Ben falını böyle toplu yerlere atma derim❤kötü niyetli kötü enerjili insanlar da var sonuçta Genişletmek için tıkla... Ne gibi zarar veya kotu enerji verebilirlerki kahve telvesine bakarak meraktan soruyorum yorumlanmadi zaten
Venuslukedi Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2020 151 98 33 24 10 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Diloss1 #4 Dilos2233 .!.: Ne gibi zarar veya kotu enerji verebilirlerki kahve telvesine bakarak meraktan soruyorum yorumlanmadi zaten Genişletmek için tıkla... Bazıları sırf kibrinden dedikleri çıksın diye bile kötü enerji yolluyor, olacağı varsa bile olmuyor
Dilos2233 .!.: Ne gibi zarar veya kotu enerji verebilirlerki kahve telvesine bakarak meraktan soruyorum yorumlanmadi zaten Genişletmek için tıkla... Bazıları sırf kibrinden dedikleri çıksın diye bile kötü enerji yolluyor, olacağı varsa bile olmuyor