- 13 Mart 2019
- 18
- 2
- 86
- 26
- Konu Sahibi Yonca kanms
Bugün düşük yaptım tekrar hamile kalma şansım var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun,hepimiz yaşıyoruz malesef,keşke olmasa bu düşükler ama vardır bır sebebı ne diyelim,en kısa zamanda yenıden hamıle kalırsın inşallah..Bugün düşük yaptım tekrar hamile kalma şansım var mı acaba
Üzülmeyin Allahın izniyle tekrar hamile kalırsınız bende ilk bebegimi düşürdüm hemde hiç sebep yokken. Sonra tekrar hamile kaldım sorunsuz güzel bir hamilelik geçirdim çok şükür oglum saglıklı dogdu simdi 9 aylıkBugün düşük yaptım tekrar hamile kalma şansım var mı acaba
Benmde bebeğimin kalbi durdu 26 martta kürtaj oldum şimdi korunmayı bıraktım dr 2 ay bekle dedi ama ilk adetimi gecen hafta gordum ve korunmayi biraktm yani Allahtan umit kesilmez Rabbim bidaha yasatmasn inşallah hepimize hayırlısını versnBugün düşük yaptım tekrar hamile kalma şansım var mı acaba
Canım sen düşükten sonra korundun mu yada ne kadar sonra hamile kaldnÜzülmeyin Allahın izniyle tekrar hamile kalırsınız bende ilk bebegimi düşürdüm hemde hiç sebep yokken. Sonra tekrar hamile kaldım sorunsuz güzel bir hamilelik geçirdim çok şükür oglum saglıklı dogdu simdi 9 aylık
Hayır canım korunmadım zaten düsük yaptığım dönem eşim iş nedeniyle başka sehire gitti 2 3 ayda bir gelse de düzenli ilişki olmadığı için çocuk olmadı.Canım sen düşükten sonra korundun mu yada ne kadar sonra hamile kaldn
26 martta kurtaj oldm Bende korunmayı bıraktım şimdi inşallah sağlıklı olur ilk hamilelik öyle olunca korkuyorm yani ya tekrar aynu şeyleri yaşarsam diyeOcakta düşük yaptım eylülde ayrılmamak üzere düzenimizi ewimizi kurduk. Kasımın sonunda da hamile kaldım
Psikoloji de çok önemli ben anı yaşadım çocuk olsun diye şartlandırmadım kendimi. Bide ilk hamilelikte düşük çok normal bir şey dedi doktorum26 martta kurtaj oldm Bende korunmayı bıraktım şimdi inşallah sağlıklı olur ilk hamilelik öyle olunca korkuyorm yani ya tekrar aynu şeyleri yaşarsam diye
Banada öyle dedi doktor bide şuan hemen olsun bebek diye sartlandirmiyorm bende senin gibi sdce işte korunmayı bıraktım artık nezaman olursa yani kısmet artkPsikoloji de çok önemli ben anı yaşadım çocuk olsun diye şartlandırmadım kendimi. Bide ilk hamilelikte düşük çok normal bir şey dedi doktorum
Aynen öyle en doğrusunu yapıyorsun canımBanada öyle dedi doktor bide şuan hemen olsun bebek diye sartlandirmiyorm bende senin gibi sdce işte korunmayı bıraktım artık nezaman olursa yani kısmet artk
Bugün düşük yaptım tekrar hamile kalma şansım var mı acaba