• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün çocuğum düşük yaptı 😥😥😥😥

Var tabıkı yaradan vardır bildiği hersey insanlar için dua et ınslalah en kısa zamanda hayırlı evlatların olur

Olur tabikii kotu dusunme hic olumlu dusun.. herseyde vardir mutlaka bi hayir.. ilk cocugunmuydu? Yengem de ilkinde dusuk yapmisti 2. gayet saglikli oldu 🤗

Bugün düşük yaptım tekrar hamile kalma şansım var mı acaba
Üzülmeyin Allahın izniyle tekrar hamile kalırsınız bende ilk bebegimi düşürdüm hemde hiç sebep yokken. Sonra tekrar hamile kaldım sorunsuz güzel bir hamilelik geçirdim çok şükür oglum saglıklı dogdu simdi 9 aylık

Benmde bebeğimin kalbi durdu 26 martta kürtaj oldum şimdi korunmayı bıraktım dr 2 ay bekle dedi ama ilk adetimi gecen hafta gordum ve korunmayi biraktm yani Allahtan umit kesilmez Rabbim bidaha yasatmasn inşallah hepimize hayırlısını versn

Üzülmeyin Allahın izniyle tekrar hamile kalırsınız bende ilk bebegimi düşürdüm hemde hiç sebep yokken. Sonra tekrar hamile kaldım sorunsuz güzel bir hamilelik geçirdim çok şükür oglum saglıklı dogdu simdi 9 aylık
Canım sen düşükten sonra korundun mu yada ne kadar sonra hamile kaldn

Ocakta düşük yaptım eylülde ayrılmamak üzere düzenimizi ewimizi kurduk. Kasımın sonunda da hamile kaldım

benim de oğlumdan önce iki düşüğüm var biri kimyasal gebelik diğeri ise boş gebelik kürtajla alındı o düşmedi ben de korkmuştum kürtajdan sonra ya zarar geldiyse hırpalandıysa rahmim diye ama korunma sürem bittikten 1 ay sonra hamile kaldım çok şükür

Herkese geçmiş olsun, Allah hepimize sabır versin. Bende salı gecesi 12 haftalık bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum. Hem iyi hem çok üzgünüm. Sanki herşey rüya gibi.

Ocakta düşük yaptım eylülde ayrılmamak üzere düzenimizi ewimizi kurduk. Kasımın sonunda da hamile kaldım
26 martta kurtaj oldm Bende korunmayı bıraktım şimdi inşallah sağlıklı olur ilk hamilelik öyle olunca korkuyorm yani ya tekrar aynu şeyleri yaşarsam diye

26 martta kurtaj oldm Bende korunmayı bıraktım şimdi inşallah sağlıklı olur ilk hamilelik öyle olunca korkuyorm yani ya tekrar aynu şeyleri yaşarsam diye
Psikoloji de çok önemli ben anı yaşadım çocuk olsun diye şartlandırmadım kendimi. Bide ilk hamilelikte düşük çok normal bir şey dedi doktorum

Psikoloji de çok önemli ben anı yaşadım çocuk olsun diye şartlandırmadım kendimi. Bide ilk hamilelikte düşük çok normal bir şey dedi doktorum
Banada öyle dedi doktor bide şuan hemen olsun bebek diye sartlandirmiyorm bende senin gibi sdce işte korunmayı bıraktım artık nezaman olursa yani kısmet artk

Geçmiş olsun, Allah en yakın zamanda tekrar nasip etsin. Ben de düşük yapmaya başlıyorum doktor vücut kendi atacak dedi. Az az kanamam başladı ama neler yaşayacağımı bilmiyorum senin nasıl gerçekleşti ve kaç haftalıktı

Back