Bugün çatlatma iğnesi olanlar

Belki erken diye düşük çıkmıştır değerlerin. Benimde bu ay biraz şüpheli yumurta çatladımı hiç anlamıyorum ne ağrı ne akıntı hiçbirşey yok regl günüme 10 gün var
Aslında adet tarihim 16 nisan.
Yani5 gün var. Yumurtam çok çabuk olgunlaştı o yüzden iğnem çabuk oldu. İğneden aonraki 12. Günüm die yaptım olsa çıkardı:((

Sıkma canını bende belirti olduda noldu. Hiç beklenmeden hamile olanlarda var. Kişiden kişiye değişio canım

Ben 30 martta iğne oldum, adet tarihim 14 nisan, 2 gün geçti yani ama İlişkinin 10.günü erken gebelik testi negatif çıktı. Çatlamanın olduğu günden beri kasıklarımda ağrı oluyor, ani kramplar giriyor. O yüzden hala umudum var :) Allahım bizi de sevindirsin :)

Ben 30 martta iğne oldum, adet tarihim 14 nisan, 2 gün geçti yani ama İlişkinin 10.günü erken gebelik testi negatif çıktı. Çatlamanın olduğu günden beri kasıklarımda ağrı oluyor, ani kramplar giriyor. O yüzden hala umudum var :) Allahım bizi de sevindirsin :)
Ben kırmızıları gördüm çatlatma iğnesinn 17. Gününde:KK43:((
İnşallah sen iyi haber alırsın
Rabbim isteyen herkese versin

merabalar;

bende yarın dr.gıdecegım yumurta takıbındeyız bu ay çatlatma ıgnesı vurunacagım. M Mira79 durumun nedir varmı bı hayır haber

merhaba arkadaslar bu pesembe catlatma gnesı oldum sol tarafımda 2 tane yumurta olusmus ıstenılen cmde fakat ıgneden sonra sol tarafımda hala agrı var dokununca sol kasıgıma falan acıma hıssı gbı var nomalmıdır acaba yardımcı olurmusunuz acaba kıst falanmı olustu suan cok olumsuz dusunmeye basladmmm lutfen cvp vern

merhaba arkadaslar bu pesembe catlatma gnesı oldum sol tarafımda 2 tane yumurta olusmus ıstenılen cmde fakat ıgneden sonra sol tarafımda hala agrı var dokununca sol kasıgıma falan acıma hıssı gbı var nomalmıdır acaba yardımcı olurmusunuz acaba kıst falanmı olustu suan cok olumsuz dusunmeye basladmmm lutfen cvp vern
İpneden sonra bendede oluyordu ağrı

merhaba arkadaşlar ben yeni kaıldım aranıza bende sizin gibi bebek isteyen biriyim rabbim hepimize nasip etsin işallah ben nisan 18 regl oldum 20 nisan dr gittim bana klomen diye bir ilaç verdi onu kullandım 28 nisanda çatlatma iğnesi oldum Pregnyl 5000 iki adet birden oldum ve 29 nisandan 9 mayıs kadar birer gün arayla ilişki günü verdi sadece 3 mayısta olmadı ben şimdi 13 nisanda regl olmam gerekiyodu ve olmadın ve kasıklarımda sancılar oluyor acaba hamile olabilirmiyim bana cvp yazarsanız çokkk sevinirim birde 13 mayısta test yaptım evde tek çizgi çıktı.

bu arada 24 nisanda kontrole gittim dr. sağ tarafında 3 tane sol tarafında 2 tane güzel yumurtalıgın var dedi işallah hamileyimdir.

Back
X