• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Bugün belli oldu söze 1haftam var :(

minish 21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
826
6
96
Bursa
kızlar sevgilim cezayirde ani bi kararla bana süpriz yapmak için çıkıp gelmiş ...aileler biliyolar zaten tanışmışlardı...bikaç gün gezdik tozduk.şimdi sevgilim vizesinde sorun çıktığı için tatili uzatmak zorunda kaldı...Dün haber geldi hazır sevgilim de burdayken söz falan olsun yüzükler takılsın diyolar.normalde eylülde olucaktı.şimdi sadece 1 hafta var.annemler de nasıl olsa olucak,... olsun madem diyolar.napıcam nolur akıl verin yetişirmi hazırlıklar...uzak yol bide yemek falan olucak ...ufak bi bahçemiz var organizasyon şirketiyle anlaşıp 50 kişilik hazırlatmak istiyorum ben pahalıya kaçar mı sizce ?fiyatlar konusunda bilgisi olan varmı?? bide ailemin bana yada damada takı takması gerekiyomu sözde? :uhm:yorum yazan herkese teşekkür ediyorum şimdiden...:1hug:

Sözde oyle taki merasimine gerek yok bisey takmalar fln, hepsi extra masraf. Nisanda takilir ama soz icin gereksiz buluyorum cnm...
Benimde 1 hafta iicnde onun ailesi gelcek tanismaya cok heyecanliyim ofh

canım sözde takı takılmaz buna telaşlanmana gerek yok... sözde niye org şirketi araştırısoun canım ?

canım benmde 1 hafta sonra sözüm olucak ve dediğin gibi bi organizasyon şirketine ihtiyaç yok bence..ve takı merasimi de yapılmaz..ama tabi ki herkesin adetleri farklıdır ama genelde nişanda takı takılır..sözde sana tektaş veya alyans takılır..

çok abartmışsın nişan değilki bu söz:sm_confused:hiç boşa masraf yapma evde takın yüzüğü belki 3-5 yakın akraba arkadaş gelir tamam ikram olarakta kek pasta börek yaparsınız evde bitti gitti.hiç duymadım öyle söz için organizasyon falan benimkide anlattığım gibi oldu

benim ayrıca büyük nişanım olmuycak kızlar...organizasyon dediğimde sadece saten kumaş giydirilmiş masa va sandalyeler...bahçede yapmayı düşünüyoruz yüzük kesme işini o yüzden...ama uzaktan geliyolar illa yemekde ikram edilirmiş yoldan gelcekler sonuçta diyo herkes...

benim ayrıca büyük nişanım olmuycak kızlar...organizasyon dediğimde sadece saten kumaş giydirilmiş masa va sandalyeler...bahçede yapmayı düşünüyoruz yüzük kesme işini o yüzden...ama uzaktan geliyolar illa yemekde ikram edilirmiş yoldan gelcekler sonuçta diyo herkes...

canım benimkiler de haftaya uzaktan geliolar biz yemek yapıcaz..ama öle organizsyon falan olmucak, söz bu sonuçta aile arasında yüzkler takılır biter

Back