Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

hidencim sende resm, değiştirmişsinn...artistler gibisin maşallahh....oğluşum ne giydikine bugünn:)))

hidencim sende resm, değiştirmişsinn...artistler gibisin maşallahh....oğluşum ne giydikine bugünn:)))

he ya değiştirdim dikkatli hatun şakkıdı fena diiliz.baktık mı kendimize acuk bişeye benziyos..

benim oğluşum mu ne giydi??

bugun yatak kıyafetleriyle dolaştı hep
doktora bile onunla götürdüm

teşekkür ederim arkadaşlar ben hiç çirkin bebek görmedim zaten hepsi okadar güzel meleklerki bahtları açık olsun inşallah

hepinizin bebeklerine maşallahh o maviş kuzu ne tatalı bm seninki zaten çok yakuşuklu cevap veremedim özürrlerr banlıydım bir süre..öpüldünüz..

teknolog senin çocuklarında çok tatlı özellikle kızına bittim benimde hayalim 3 çocuk bakalım allah nasip ederse çok istiyorum

Allah gönüne göre versin canımm..zaten bitmeyen yok napcaksam ben kızla büyüyünce yandım benn...

resim çıkmamış ama aceba sonradan çıkarmı acep diye bekliyorum, çıkmazsa sonra tekrar eklerim

görünüyor kara kıızın maşallahh....uyandıda öle gülüyormu bu neseli bebek bu yawww..maşallahh...

teşekkür kızlar, bebişim her daim güler, yolda sokakta kimi görürse görsün hemen güler. babası öyle her gördüğüne gülme kıs diyor, onada gülüyor :roflol: Allahım hayat boyu hep güldürsün hepimizin bebişlerini :Saruboceq:

karakızım günaydınn...nekadar güler yüzlü maşallah annesi her resmde de gülüyor ..maşallahh...

Maşallah kızlar çok tatlı bebekleriniz var...a.s.
Allah analı babalı büyütsün, hepsine uzuuun ve güzel bir ömür versin.

maşşallah bütün bebişlere,allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,özendim vallaha bende heycanla bekliyorum kızım dünyaya gelsin bizde resimlerimizi ekleriz inşallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…