Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

hheheh, kimse bebişine ne giydirdiğini göstermiyo, çıplakmı geziyo bu yavrucaklar :roflol:
uyansında bende çekip ekleyim bari kaydirigubbakcemile2

haklısın bitek biizmki giyinik dolanıyor..benimkinin albümü gibi oldu burası hehehe:))

kız çekeiyim assk olsun ne cıplağı :))))))
işlerim cok t aondna cekmeğe üseniyorum

oy oyy oyy maşallah..bu sarılara kırmızı ne kadar çok yakışıyor yawww..maşallahh....

biz de genelde pijamayla olduğumuz için pek resim koymuyorum
bu biraz daha cicili diye koyayım dedim
bu arada teknologcum verdiğin proram linki için teşekkür ederim ama henüz çözemedim, biraz uğraşmam lazım

füffüs bacım kızın yemek yapmayı temizlik yapmayı bilirmii???
:)))))))))
çok güzel kibar bi kızn var hani aklımızda blunsun

kıss teknolog bacıı üstümüzde 1967 yazıyo görüymüsen
laz uşağıyık biz daaa harbi trabzon :)))))))

ben de merak etmiştim o 1967 ne diye
öğrenmiş olduk:)
walla kızımın şu an tek bildiği dağıtmak, söyliim de ona göre bir daha düşünün

Doğru söyleyin kızlar bu kuzucukları resim çektirmek içinmi güzelce giydiriyorsunuz...naniknanik..Yoksa bir benimkimi bu kadar pis tertemiz giydiririm ya kusar ya önünü ıslatır ya altını kirletir beline kadar çıkar vs..akşama kadar en az 2 takım 2 body telef 5 günde bir makine haldır haldır çalışır ...Yokmu bizim gibisi

yok kısss herzamn böle ciick değil benimki bi gün batıryo bigün temiz giydiriyom
ama üstündekini dün giymişti :)
arada geceliklee dolaşıyo
valla bazen boşveriyorum napim işlerim yetişmiyo yoksa zaten gına geldi camasır yıkamktan bi gün iflas etcek makina

hep temiz değiller tabi..üstünü değiştirince misler gibi çekiyoruz resmini ama ben genelde ıslak ve kirli bırakmıyorum üstünü başını..o yüzde fahiş şekilde elektrik fatram geliyorr...bir çocuk değil 3 çocukk..düşünün artuk..su elektirik ve doğalgaz faturasını..allah yardım etsin vallaa...çok zorr..

bebişim uyansın ekleyim dedim ama uyanınca çektim ancak şimdi ekleyebiliyorum. yalnız fotoyu büyük ekleme şeklini bilemedim. ancak böyle ekleyebildim. bebişim bugün günün çoğunu uyuyarak geçirdiği için böyle pijamalarıylaydı.

crescentmoon ay ne cicikk mişş pembesiii dee bizdede turncusu vardı o takımın cok beğeniyodum artık küçük bize o
kısında tonton maşalhhh

Cres maşallah kuzuna iki meleğinmi varr seninde...kızın kaç yaşında büyk olan ??

Ben neden gormemisim bu topigi :)
en kisa surede oglusumu cekip koyacagim ...daha cok kucuk 4 gun sonra kirki cikacak bebisimin :asigim:

maşallah füsfüs çok güzel bir kız olucak bu:)
çok can yakar ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…