Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

ömişte geldi ne zamandır yokuz yürüme çalışmalarımız var :) daha iyice yürümeden koşmaya çalışıyo minik kurbaamm

yusuf geldiii :)))
bu akşamki halimiz :)

oyoy yerım ben bunu yaaa...maşallah kırkbınkere emiii...Allahım nazardan korusun bune şirinlık ya boyle...kıyamam ona ben....ınsanın mıncıklayası gelıo fallahihoyyythihoyyyt

ömişte geldi ne zamandır yokuz yürüme çalışmalarımız var :) daha iyice yürümeden koşmaya çalışıyo minik kurbaamm

yurume cabalarında ha kucuk beyımız..masallah ona da annesi bu ne boyle...

doğumuza maşallah kot montun sana büyük gelmış paşam bıze verde bız giyelum acukkk..
yusuf emreyee,ömerede maşalahhhh çok tatlı bunlar yaa hepsını allah bağışlasınn yavrularıımzıı

TEKNOLOG maşallah kuzucuuna....
bune cıddıyet yahu..yerım ben onun swapkasını emi...buyumuste kuculmuş sanki..bakışlarına bayıldım falla...masallah masallahh daha ne denırkı....

saol teyzesii...ağır abi takılıyor bizimki:)yerimseniben

pek yakısmıs ona bu agır abılık...bayılıorum boyle kuzulara..inşallah benımkıde boyle cıddı cıddı takılır cakmak cakmak bakar inşallahh......:Saruboceq:boyle baktıkca oglusuna kendımınkını gorur gıbıyım...bende boyle esmer iri gozlu boncuk bakışlı bı oglan beklıorum bakalım bizi şaşırtmazsakaydirigubbakcemile3

inşallah canımm...benim diğer ikisi sarı kumrall yeşildi ela yeşil olsu gözler..çok istemiştim bende esmer beyaz ten kara kaş kara gözz...istediğim gibi olsu sanırımm...alkisalkisalkisinşallah senin istediğin gibi yaradanda gönlüne göre verir....

doğukan hepsinden değişik esmer yakışıklısı birr beyefendi olcak inşallahh....alkisalkisalkis

yakuşuklu pijamaları çemiş uyku vakti gelmiş..maşallah tostiğee..
he ne uyur sormakaydirigubbakcemile3

annesi bu çok yakışıklı oluyo gittikçe artıyo güzelliği yaa bayılıyorum karizma olan kaydirigubbakcemile3

teşekkürederiz teysesii gel mıncıkla herzamankaydirigubbakcemile3

kutaylin
bbeğin çok tatlı maşalhhhh yaaa
boncuk boncuk gözleriii
şapkasıda pek yakışmışşş

çook saol cnm,gözlerimiz babaya çekmiş
yusuf emrede çok dadlu maşallah hele saçlar süperr:lepi:

yusuf emrede geçen gün parka çıkmıştı :))
salıncağa bayıldık yanlız öyle mayıştı kaldı yawrum :)))

[/url][/IMG]

otobüste addaaaa gidiyoss

amanda aman gözlerını yerum senıını maşalalh çok tatlıı bu paşaşa gitsin bakalım attalara bıze ne getırdın oralardannn:cokacimcoook

yusufum yakmış gene ortalığııı ayy ayyy ayy parkada gişdermışş salıncağada binemışşşş Şeniz maşallah kuzumaa çok yakuşuklu bu oğlan saçlarına bıtıyorum inşallah benım oğlanımında bırgün saçları böyle gürleşsınnnn amınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…