Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

oy oy oy maşallah tüm bebişlere çok tatlılar rabbim nazarlardan korusun buda bizim bugunkü halimiz ikranın üstündeki benim bebekliğimin annem doğduğunda getirmişti şimdi görünce çok hezünlendi

maaşallah ikra bebeğe onada kırmızı çok yakışmış.tamda üstüne göre olmuş.iki nesil kullanılıyor yani kırmızı tulum daha nice nesillere inşallah.

hoşgelmiş durucuk. yerim onun gülüşünü ben.
ikrayada kırmızı yakışmış, bugün kırmızılar günü galiba
benimde bebeklik kıyafetlerim var. ben bile hüzünleniyorum onları bebeğimin üzerinde görünce.
bende hatıra saklıyorum kıyafetlerden. torunlarıma vercem bende :)))

maaşallah ikra bebeğe onada kırmızı çok yakışmış.tamda üstüne göre olmuş.iki nesil kullanılıyor yani kırmızı tulum daha nice nesillere inşallah.

sağolun kızlar bende saklıyorum kızımınkileri hatta okadar çok saklıyorum ki şimdiden buyuk bi valiz oldu ne yapıcam onları bilmiyorum

durucuğa ikraya maşallah ikiside melek gibi....ikracım hüzünlenmemek elde değil çok güzel bir duygudur eminimm

evet canım özellikle annem ve babam için ben küçük kızlarıydım küçük kızlarının küçük kızı var şimdi onlar için bambaşka bi duygu inşallah bizlerde o günleri görürüz

kırmızı ceketiyle doğu paşaya
güzel gözlü duruya
kırmızı slopetiyle ikraya
vee bütün bebişlere maşallah
hepsininde ayrı ayrı kendine has güzellikleri varhihoyyythihoyyyt

evet canım özellikle annem ve babam için ben küçük kızlarıydım küçük kızlarının küçük kızı var şimdi onlar için bambaşka bi duygu inşallah bizlerde o günleri görürüz

İNŞALLAH CANIM O AP AYRI BİR DUYGUYMUŞ ÇOCUK SEVGİSİNİ BİLE GEİYORMUŞ ÖLE DİYORLAR ALLAH BİZEDE NASİP ETSİN TORUN SEVMEYİİ

kırmızı ceketiyle doğu paşaya
güzel gözlü duruya
kırmızı slopetiyle ikraya
vee bütün bebişlere maşallah
hepsininde ayrı ayrı kendine has güzellikleri varhihoyyythihoyyyt

TEŞEKÜRLER CANIMM MERSÜÜdelikafadulden

yusuf emre geldi kıslarr
bayadır koymuyodum oğluşumun resmini
emre de bugün bıcı yaptı ve bunları giydi :)))

Son düzenleme:
layd cim kızın pek tatlı canım tokasını yirim ben onun.pek spor takılmış cimcime

b&m sıhhatler olsun yakışıklı oğluşuna allah bağışlasın canım

yakışıklı oğluna maşallah b&m sıhatler olsun

maşallah simgeye genç kız olmuş valla tokasıda pek bi yakışmış nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…