Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

yazmıştım ama tekrar yazayım canım.
Sony cybershot dsc w120

sulecimm..zaten resmi düzenlerken boyut var ordada boyurunu ayarlıyorsun..burayada yüklerken yüklediğin sitede imageshack yani..orda image size ordan 800 600 boyutunu seçiyorsun..oyüzden sayfaya sığıyor canımm

tşkler ben atlamışım galiba görmemişim teşekürler canımm...füsfüs de sölemişti çok saolunn...

CANIM EŞİM BANA SÖZDE DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ ALDI.
KIZIMIN İŞİNE YARADI. :lepi:
ASLINDA ÇOOOKTA İYİ OLDU.. hihoyyyt
HERŞEYİM CANIM KIZIMA EN GÜZEL HATIRALARI SAKLIYORUM. :icecream:

Febicim yorumun için teşekkür ederim hayatım.. Allah seninde gönlüne göre versin....
Füsfüs senin kızında çok tatlı ballı kaymak maşallah...

Süpper olmuş.. Sena çok şanslı bir bebek çok zevkli ve tasarım kabiliyeti olan bir anneye sahip..

ÖZEL MESAJ ATTIM PROGRAMLARIN ADINI.

SEVGiLER...

SENA Merhaba, öncelikle, Ben Temmuz 25 doğum yapan ağustos annelerindenim, maşallah bebişine, çok hoşuma gitti, foto düzenleyici, babaanneye doğumgünü hediyesi bu tarz birşey yapmaya çalışıyordum, photoshopta uğraşıyorum ve sıkıldım çünkü iyi bilmiyorum , banada programı yazabilirisin , çok sevinirim , teşekkürler şimdiden a.s.

füsfüs cüm, teknolog,senace resimler süper olmuş..
teknolog maşallah canım üç tane boy boy. sizin evde hergün bi şenlik havası vardır biri sussa diğeri başlar vıcır vıcır sırnaşık şey

senace bissürü resim koymuşsun maşallah ama gelinimi bu kadar güzel giydirme ömişim kıskanır kaydirigubbakcemile3 . bu arada oğluşum çok hasta iki gündür ateşli böcüğüm :çok üzgünüm: iyileşince bizde çekeriz resimlerimizi koyarız bol bol.

çok güzel hepsi bebişlerinn masallah onlaraaaa bayıldım hepsinee....

GEÇMİŞ OLSUN CANIM. HAVALAR MALUM BEBEKLERİMİZE ÇOOOK DİKKAT EDİYORDUK.
DAHA DA ÇOK DİKKAT ETMELİYİZ.

ÇABUCAK İYİLEŞİN, BEKLiYORUZ YENİ FOTOLORU

maşallahh nazar boncuğu tak febii..nazr değmesin totosunu kaşı sık sık orda:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…