Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tek tüpüm de alındı bnm dıs gebelikti bnmki hatta iç kanamam oldu 2 ameliyat oldum yani ölümden dondüm 3 ay sonra bi rahim flmi cektircem diger tüp için insallah o saglandırda bebegim olu bnm de allah her isteyene bekletmeden saglıklı uzun omürlü bebekler nasıp etsin
bugun babalar günü ben anneler gününü yasadım ama esim babalar günün yasayamadı
tek tüpüm de alındı bnm dıs gebelikti bnmki hatta iç kanamam oldu 2 ameliyat oldum yani ölümden dondüm 3 ay sonra bi rahim flmi cektircem diger tüp için insallah o saglandırda bebegim olu bnm de allah her isteyene bekletmeden saglıklı uzun omürlü bebekler nasıp etsin[/QUOTE
Tek tüple hamile kalıp doğuran çok kadın var canım bunları düşünüp üzme kendini asıl kötü olan üzüntü sitres zorlaştırıyor hatta imkasızlarştırıyor sakınlmaz:
Benim arkadaşım yumurtalık kistlerine rağmen hamile kaldı şimdi dünyalar güzeli bir kızı var oysaki doktorları senin çocuğun olmaz demiş çünkü bir tüpü önceki hamileliği dşgebelik olduğundan alınmışdı diğer yumurtalığıda hep kist oluyordu..
Mucizeler çok be güzelim.....
Bunu anlattım umarım moral olur sana inaşallah bebeğin sağlıkla gelir yeniden..a.s.
Doğum günüm,sevgililer günü ve eşimin bana çıkma teklif ettiği gün bebeklerimi kaybettim....
Eşim ve ben de bebeklerimizin mezarında yaşadık anneler ve babalar gününü..................................